Nieuws

Korting voor studenten bij De Loohoeve 

Restaurant De Loohoeve van Jeroen en Marleen Brouwer in Schoonloo biedt jongeren voortaan het hele jaar door minimaal 25% korting aan. Met deze korting willen ze ervoor zorgen dat jongeren de kans krijgen om in betere zaken uit eten te gaan.

De Loohoeve

Jongeren van 18 tot en met 23 krijgen in het restaurant 25% korting en horecastudenten in dezelfde leeftijdsgroep krijgen zelfs 50% korting. Want, zo ligt Jeroen toe: “Wij herinneren ons nog goed dat eten op niveau voor onszelf vaak onbereikbaar was, terwijl we als culinaire gekken zo graag inspiratie op wilden doen.” 

Kans voor jongeren 

Jeroen Bouwer legt uit dat ze met deze korting de kans willen bieden aan in gastronomie geïnteresseerde jongeren om voor een betaalbare prijs te eten in een toprestaurant. Jeroen: “Dit is belangrijk voor zowel toekomstige gasten maar ook voor de jonge koks van nu die wij enthousiast willen maken/houden voor dit prachtige vak.” 

Topsegment 

Restaurant De Loohoeve kwam vorig jaar de Top-100 binnen van restaurantgids Lekker500. Benieuwd naar de positie in editie 2019? De nieuwe gids ligt 30 oktober 2018 in de winkels.

Redactie Lekker