Nieuws

Sterrenspektakel tijdens Supernovae Dinner

Het zal op 8 april Michelinsterren regenen in de InterContinental Amstel, tijdens het Supernovae Dinner van Alliance Gastronomique.

supernovae

Wanneer een ster ontploft spreekt men van een supernova, en tijdens het Supernovae Dinner is een smaakexplosie gegarandeerd. Maar liefst 14 restaurants - met in totaal 17 Michelinsterren - verzamelen zich in de InterContinental Amstel, waar ze in samenwerking met elkaar een uniek en smaakvol diner zullen serveren. Uiteraard begeleid door passende wijnen en champagne bij de ontvangst. In de keuken staan onder meer afgezanten van Fred**, Ciel Bleu** en De Bokkedoorns**.

De lobby, Spiegelzaal en Lounge van het vijfsterrenhotel dienen als elegant decor voor de smakelijke avond van 8 april. Je wordt geplaatst volgens het Table d’Hôte-principe: aanschuiven bij andere gasten aan een tafel. Voor de maaltijd, champagne, wijnarrangement en live-entertainment betaal je €275,- per persoon, reserveren kan via de website van Alliance Gastronomique. Het is ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te overnachten in het hotel.

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Igor_Filonenko / iStock

Tags

supernova, alliance, gastronomique, michelin, ster, fred, ciel bleu, bokkedoorns, amsterdam