Kippenbout, hoisinsaus, koolsla, cashewnoten
Dit heerlijke recept van Benoit Dewitte is perfect om op tafel te zetten en met z’n allen te delen. Het recept komt uit het boek: Sharing.
Ingrediënten
- Pekel met 80 gram zout per 1 liter water
- 4 kippenbouten, ontbeend, met vel
- Arachideolie
- -
- Voor de hoisinsaus:
- Ketchup
- Sojasaus
- Oestersaus
- Verse fijngesneden gember
- Sriracha
- Citroengrasolie
- -
- En verder:
- 200 gram koolsla (een mengsel van rode- en wittekool), fijngesneden met de mandoline
- 20 gram witte sesamzaadjes, geroosterd
- 20 gram ongezouten cashewnoten, geroosterd
- 50 gram lente-ui, fijngesneden
- Azijn van chili en citroengras
- Citroengrasolie
- Zeste van 1 limoen
- 8 verse muntblaadjes