6&24
Den Haag, Zuid-HollandFrans
Chef Rick van de Laar brengt de Franse keuken met een moderne twist naar Den Haag. Bij 6&24 geniet je van verfijnde gerechten, zoals scholfilet met mosseltjes, bereid met Nederlandse producten. Het restaurant heeft een open keuken en sfeervol interieur met trapsgewijs opgestelde tafels. De bediening onder leiding van Saskia is deskundig en warm, wat de culinaire ervaring compleet maakt.
Kenmerken
- Chef's table
- Open keuken
- Terras
- Online reserveren
Reviews
2025
Chef Rick van de Laar en zijn partner en gastvrouw Saskia de Kuijer hebben iets moois neergezet in hartje Den Haag. Rick kookt op basis van de Franse keuken met gebruikmaking van zoveel als mogelijk Nederlandse producten. De gerechten zijn fantasievol, smaakrijk en prachtig in harmonie. De menukaart bevat enkele...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Chef Rik van de Laar en zijn partner, gastvrouw en sommelier Saskia de Kuijer, timmeren goed aan de weg met hun toegankelijke en modern ingerichte zaak in het Haagse Hofkwartier. Rik staat al vanaf zijn twaalfde jaar in de keuken, werkte onder meer bij De Librije in Zwolle en kookt...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Drie jaar resideren chef-kok Rik van de Laar en zijn partner, gastvrouw-sommelier Saskia de Kuijer, nu in het Haagse Hofkwartier en het succes is groot. Ervaring opgedaan bij De Librije; ze weten hoe je gasten verwent. Ze leenden hun verjaarsdata 6 en 24 (februari) aan de naam van hun eetpaleis...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Het duo Rik van de Laar en Saskia de Kuijer heeft zich tot doel gesteld de gastronomische top te bereiken en daarmee zijn zij goed bezig. 6&24 is te vinden in een kleine zijstraat van de Prinsestraat aan de rand van het centrum van Den Haag. Het restaurant heeft diverse...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Chef-kok Rik van de Laar en zijn partner, gastvrouw-sommelier Saskia de Kuijer, leenden hun verjaarsdata 6 en 24 (februari) aan de naam van hun moderne restaurant aan de rand van centrum Den Haag. Een industrieel Hofkwartier-pand, onder de Haagse Toren, met vijf mini-niveaus, werd verbouwd tot een hedendaags eetpaleis. Met...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Chef-kok Rik van de Laar en zijn partner, gastvrouw-sommelier Saskia de Kuijer, komen uit De Librije en ze weten dus wat tophoreca inhoudt. Met een dergelijke veelbelovende bagage streken zij neer in Den Haag, verbouwden een industrieel Hofkwartier-pand met vijf mini-niveaus tot een mooi restaurant. Ze leenden hun verjaarsdata 6...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Gastvrouw-sommelier Saskia de Kuijer beaamt het onmiddellijk: er wordt veel gevraagd naar de betekenis van de naam van het restaurant: 6&24. Het is simpel... 6 is de datum van haar verjaardag en 24 die van partner en patron-cuisinier Rik van de Laar. Origineel is het, want je vergeet het nooit...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Woensdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 22:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 22:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner