Aan sjuuteeänjd
Schinnen, LimburgFrans
In het Limburgse Schinnen biedt Aan Sjuuteeänjd een huiselijke, duurzame eetervaring, waar chef Jean en gastvrouw Sonja Thoma streekproducten en vergeten groenten tot smaakvolle kunst verheffen. Van gierst-sushi tot mals kalfsvlees, elk gerecht weerspiegelt de passie voor lokaal en duurzaam. Dit charmante restaurant is perfect voor wie op zoek is naar authentieke smaken in een intieme setting.
Kenmerken
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Waarderingen
- Groene Michelin ster
Reviews
2025
In het Limburgse Schinnen aan het einde van de Dorpsstraat ligt het innemende restaurant van chef Jean en gastvrouw en sommelier Sonja Thoma. Gevestigd in een voormalige stal met originele elementen. De sfeer is huiselijk en ontspannen. Streekproducten naar een hoger plan tillen is het doel van het horeca-stel. Onlosmakelijk...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Jean en Sonja Thoma voeren inmiddels al ruim vijfentwintig jaar hun biologische restaurant Aan het sjuuteeänjd (einde van de weg) in het Limburgse Schinnen. Streekproducten naar een hoger plan tillen met duurzaamheid hoog in het vaandel is hun leidmotief en dat heeft hen geen windeieren gelegd. Er wordt veel gewerkt...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Bij biologisch restaurant ‘aan het einde van de weg’ (letterlijke vertaling van Aan Sjuuteeänjd) nemen we plaats op het heerlijke binnenterras. Hier worden we door gastvrouw en sommelier Sonja Thoma meteen verwend met een cocktail van mispel-likeur en bio prosecco. Ernaast – uit de keuken van echtgenoot en propriétaire Jean...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Biologisch is wat de klok slaat bij Sjuut en er wordt in de keuken van patron-cuisinier Jean Thoma voornamelijk gewerkt met lokale producten. De ontvangst door gastvrouw Sonja Thoma is zoals altijd hartelijk en ongedwongen en dat kenmerkt ook de sfeer in dit monumentale boerderijrestaurant waar overwegend oudere gasten zitten....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Deze sfeervolle monumentale boerderij die veel gemoedelijkheid uitstraalt, met moderne inrichting en behoud van authentieke elementen, lag ooit aan ‘het einde van de weg’. Vandaar de naam in Limburgs dialect ‘aan sjuuteeänjd’. Biologisch en duurzaam zijn hier sleutelwoorden en een way of life voor patron-cuisinier Jean Thoma en zijn vrouw,...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Uitnodigend boerderijrestaurant, modern ingericht met behoud van authentieke elementen. Het geeft Aan Sjuuteeänjd (ooit lag dit boerderijtje aan ‘het einde van de weg’) een zeer sfeervolle uitstraling. De amuses, waaronder een aspergesoepje, smaken prima. Chef-kok Jean Thoma maakt gebruik van biologische- en streekproducten die je op zijn menukaart terugvindt. Desondanks...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Patron-cuisinier Jean Thoma kookt met vergeten groente, slow-food kazen en duurzame vlees- en vissoorten. Meer dan 80% is biologisch. Het restaurant, in een oude schuur met grote houten poort, is opgevrolijkt met allerlei brocante spullen. De huiscocktail bestaat uit een appelstrooplikeur die aangevuld wordt met prosecco. We drinken deze bij...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 13:00 - 14:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Gesloten |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 19:00 |
Vrijdag: | Diner: 18:00 - 19:00 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 19:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner