Restaurant Vannu
Bavel, Noord-Brabant
Restaurant Vannu in Bavel werkt met een eigentijdse visie op de moderne Europese keuken. De gerechten zijn licht en verfijnd, met nadruk op seizoensgebonden ingrediënten en balans in smaak. De chef combineert techniek met creativiteit en brengt gerechten die zowel herkenbaar als vernieuwend aanvoelen. De bediening is alert en vriendelijk, wat bijdraagt aan een ontspannen, verzorgde ervaring.
Waarderingen
- Groene Michelin ster
Reviews
2026
Vannu is zeer in trek, dus we zeggen het maar alvast: ruim van tevoren reserveren is wenselijk. Chef Gijs Kemmeren voert samen met Iris Saaman een fine dine, duurzaam groenterestaurant met veel aandacht voor regionale biologische producten. En daar komen gasten uit het hele land op af. We treden dan...
Benieuwd naar de hele recensie?
2025
‘Groente op zijn best’ is de lijfspreuk van bevlogen chef Gijs Kemmeren die onlangs samen met Iris Saaman een innovatief en duurzaam groenterestaurant is begonnen in het Brabantse Bavel. Eerder al verdiende hij zijn sporen bij onder andere vegetarisch restaurant Herberg de Kop van ’t Land in Dordrecht waar Gijs...
Benieuwd naar de hele recensie?
Locatie
4854 SG, Bavel