Foto 1 van Restaurant WolfslaarFoto 2 van Restaurant WolfslaarFoto 3 van Restaurant WolfslaarFoto 4 van Restaurant WolfslaarFoto 5 van Restaurant Wolfslaar
Foto 1 van Restaurant Wolfslaar
Foto 2 van Restaurant Wolfslaar
Foto 3 van Restaurant Wolfslaar
Foto 4 van Restaurant Wolfslaar
Foto 5 van Restaurant Wolfslaar
Foto 6 van Restaurant Wolfslaar
Foto 7 van Restaurant Wolfslaar
Foto 8 van Restaurant Wolfslaar
Foto 9 van Restaurant Wolfslaar
Foto 10 van Restaurant Wolfslaar
Foto 11 van Restaurant Wolfslaar
Foto 12 van Restaurant Wolfslaar
Foto 13 van Restaurant Wolfslaar

Restaurant Wolfslaar

Breda, Noord-BrabantFrans


Gevestigd in een historisch koetshuis in Breda, biedt Restaurant Wolfslaar een rustige, stijlvolle eetervaring met gerechten van SVH Meesterkok Maarten Camps. Het menu focust op seizoensgebonden ingrediënten, vaak afkomstig van het landgoed. Gerechten zoals runderlende met granaatappelsap en groentegarnituren geven een heerlijke smaaksensatie, terwijl mousse van witte chocolade het diner subtiel afsluit. Het restaurant straalt grandeur uit, ideaal voor fijnproevers die van culinaire creativiteit houden in een elegante setting.


Kenmerken

  • Open keuken
  • Privé diner
  • Terras
  • Online reserveren
  • Reserveren per email

Waarderingen

  • Michelin

Reviews

2025
Een statig landgoed waar in het koetshuis restaurant Wolfslaar is gevestigd. Ingericht in zachte grijstinten op een fraaie plavuizen vloer. De spierwitte linnen tafelkleden geven een elan van grandeur, net als het bestek in een gouden tint. De ontvangst is vriendelijk en hartelijk. SVH Meesterkok Maarten Camps kookt een pure...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2024
In het koetshuis van landgoed Wolfslaar, dat te vinden is in het bosrijke gebied tussen Ulvenhout en Breda, is het gelijknamige restaurant gevestigd. Het koetshuis heeft onlangs een elegante metamorfose ondergaan met grijze lambrisering, een nieuwe bar, comfortabele fluwelen wandbanken en dito kuipstoelen. De ambiance ziet er smaakvol en uitnodigend...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2023
Wolfslaar heet voortaan Restaurant Wolfslaar, eigenaar Danny Kovacevic verkocht de zaak aan een investeerder die anoniem wil blijven, en chef-kok Maarten Camps is directeur geworden. Bovendien wordt het in het koetshuis gevestigde restaurant verbouwd. SVH Meesterkok Camps kookt hier al 22 jaar en is een vaste waarde in het bosrijke...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2022
Je hebt restaurants die je met hun grootsheid, locatie en historie zo overbluffen, dat je er bij aankomst even stil van wordt. Wolfslaar bijvoorbeeld, al een kwarteeuw een befaamd Brabants smulpaleis middenin het lommerrijke gebied tussen Breda en Ulvenhout. Gehuisvest in het koetshuis van een gelijknamig landhuis met gietijzeren entreepoort,...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2021
Aan de zuidrand van Breda, in een bosrijke omgeving, ligt het imposante en statige Landhuis en Restaurant Wolfslaar van Danny Kovacevic. De van oorsprong Limburgse SVH Meesterkok Maarten Camps zwaait al jaren de culinaire scepter in het restaurant en kookt op hoog niveau. Hij werkt het liefst met groenten uit...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2020
In het voormalige koetshuis van landgoed Wolfslaar bevindt zich het restaurant waar chef-kok Maarten Camps al jaren aan het roer staat en in de eetzaal voortreffelijk wordt ondersteund door gastvrouw Pauline Struijk. Meringue van rode biet met crème van geitenkaas en een deegkrokantje gevuld met witte bonencrème, kimchi en chorizo...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2019
De restaurantambiance van landgoed Wolfslaar oogt elegant met haar natuurstenen vloer, paradijsvogelbehang, houten linnenloze tafels, grote bar en doorkijk naar het terras waar je bij goed weer onder de bomen eet. Maarten Camps is er al jaren de SVH Meesterkok en zijn keuken is innovatief, licht, smakelijk en met respect...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2018
Dit restaurant ligt midden in het groen, is prachtig ingericht en SVH Meesterkok Maarten Camps maakt heerlijke gerechten. Kleurrijk ook, met mooie vondsten als bijvoorbeeld bij de terrine van inktvis die de basis vormt van het voorgerecht met Oosterscheldekreeft. Het roodzwarte van de dwars doorgesneden tentakels met witte accenten vormt...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
Sale mockup

Word nu lid van Lekker!

  • Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
  • 100% objectief
  • Totaal overzicht van de beste restaurants
Bestel nu

Openingstijden *

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Lunch: 12:00 - 13:30
Diner: 18:00 - 19:30
Woensdag: Lunch: 12:00 - 13:30
Diner: 18:00 - 19:30
Donderdag: Lunch: 12:00 - 13:30
Diner: 18:00 - 19:30
Vrijdag: Lunch: 12:00 - 13:30
Diner: 18:00 - 19:30
Zaterdag: Diner: 18:00 - 19:30
* Binnenkomst

Meer info

Cuisine:
  • Frans
  • Internationaal
Diëet:
  • Vegetarisch
  • Glutenvrije opties
Maaltijd:
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Wolfslaardreef 100
4834 SP, Breda

Brigade

  • Afbeelding van Maarten Camps
    Maarten Camps
  • Afbeelding van Willem Hamers
    Willem Hamers
  • Afbeelding van Eline van Soelen
    Eline van Soelen
  • Afbeelding van Rick van den Broek
    Rick van den Broek