Amused Food&Wine
Hardenberg, OverijsselFrans
In Hardenberg biedt Amused Food&Wine seizoensgebonden gerechten met een moderne twist. Chef Chiel de Groot serveert verrassende combinaties zoals kingfish met tartaar van zongedroogde tomaat. De uitgebreide wijnselectie en de gastvrije sfeer maken dit restaurant tot een must voor fijnproevers op zoek naar creativiteit en kwaliteit.
Kenmerken
- Aanlegsteiger
- Vergaderruimte
- Kookworkshops
- Open keuken
- Serre
- Terras
- Wijnproeven
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
In het hart van Hardenberg biedt restaurant Amused Food&Wine een schitterende culinaire ervaring waar innovatie en gastvrijheid hand in hand gaan. Na een recente verhuizing en uitbreiding met wijnbar Next, verwelkomt het restaurant zijn gasten in een sfeervol en modern interieur, waar warme houten elementen en strak design samensmelten tot...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Patron-cuisinier Chiel de Groot en zijn partner, gastvrouw en vinoloog Corine Vink, hebben in Hardenberg een waar culinair paradijsje neergezet. Verwacht hier geen traditionele à la carte. Chiel werkt graag met producten uit de eigen groentetuin en met wat het seizoen te bieden heeft. Zijn keuken is innovatief en verrassend....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Sfeervol en licht is de inrichting van het intieme restaurant van de jonge patron-cuisinier Chiel de Groot en zijn gastvrouw en vinoloog Corine Vink. Het uitzicht over de Vecht is ronduit fantastisch. Chiel kookt het liefst met seizoensingrediënten uit eigen groentetuin. Er is een verrassingsmenu oplopend in gangen waarbij rekening...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
De ondertitel van restaurant Amused van patron-cuisinier Chiel de Groot en sommelier Corine Vink is ‘food and wine’, wat inhoudt dat wijn hier een belangrijke rol speelt. Corine heeft dan ook een prachtige kaart met klassiekers uit Frankrijk, naast mooie wijnen uit Zuid-Europa, Duitsland en de nieuwe wereld. De ambiance...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Vorig jaar gedebuteerd in deze gids en dit jaar opnieuw in de culinaire schijnwerpers. Ondernemer en gastheer Willy Huisken en chef de cuisine Chiel de Groot timmeren lekker aan de weg en voeren een mooie zaak aan de rand van Hardenberg. Het is fijn binnenkomen in een sfeervolle en rustige...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Patron-cuisinier Chiel de Groot en gastheer-sommelier Willy Huisken hebben een puike zaak neergezet aan de rand van Hardenberg. Het restaurant biedt uitzicht op de wijde omgeving en weidse luchten. Binnen is de zaak rustig en modern ingericht met goed meubilair en planten aan de wand. Met regionale producten en fijne...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Donderdag: | Lunch: 12:30 - 15:00 Diner: 17:00 - 23:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:30 - 15:00 Diner: 17:00 - 23:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:30 - 15:00 Diner: 17:00 - 23:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner