BOSQ
Den Hoorn, Noord-HollandInternationaal
In BOSQ, gelegen aan de rand van de Texelse duinen, geniet je van lokale gerechten met een mediterraans tintje. Chef Robin Koenen en zijn team serveren verrassende bites en originele lunch- en dineropties, zoals Texelse gerookte spekbokking en Argentijnse gamba. Het interieur is gezellig en rustiek, met een royale keuze aan Zuid-Europese wijnen. Het Texelse lam, geroosterd op de kamado, is mals en vol van smaak. BOSQ biedt een prachtige culinaire ervaring, waarbij lokale producten en gastvrijheid samenkomen in een warme en ontspannen sfeer.
Kenmerken
- Vergaderruimte
- Open keuken
- Overnachting
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
De lokale keuken met een mediterraan tintje viert hoogtij in BOSQ, gelegen aan de rand van Nationaal Park De duinen van Texel. Patron-cuisinier Robin en gastvrouw en sommelier Marlies Koenen voeren al heel wat jaar deze sympathieke zaak waar goed eten vermengd met opperste gastvrijheid centraal staat. De inrichting van...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Terwijl op Texel de culinaire pretenties alleen maar hoger lijken te worden, blijft BOSQ lekker zichzelf. In het ietwat gedateerde, maar ruim opgezette restaurant kun je gewoon goed eten. De gerechten zijn qua portionering ongeveer op tussengerechtniveau; een flinke eter zal dan gauw drie gerechten bestellen. Chef Robin Koenen haalt...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Marlies en Robin Koenen runnen hun restaurant aan de rand van het Texelse Dennenbos. Als onderdeel van appartementenhotel Bos en Duin. De gasten zijn overwegend van hogere leeftijd en we horen veel Duits om ons heen. Starten kun je hier met oesters uit de leefbak en een van de (alcoholvrije)...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Bosq (Portugees voor bos) maakt onderdeel uit van appartementenhotel Bos en Duin en ligt aan de rand van het duingebied in het zuiden van Texel. Je kunt hier terecht voor lunch, diner maar ook een gezellige borrel. Chef de cuisine Robin en gastvrouw en sommelier Marlies Koenen zijn eigenaar, waarbij...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Vriendelijk restaurant van Robin en Marlies Koenen behorend bij appartementenhotel Bos en Duin middenin het Texelse dennenbos. In de grote eetzaal is het een drukte van jewelste; vele hotelgasten komen hier een hapje eten. Letterlijk ‘hapje’ want Bosq serveert kleine op de mediterrane keuken gestoelde gerechten, zodat je lekker kunt...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Bosq is de naam van het restaurant van appartementenhotel Bos en Duin. We nemen plaats in een grote eetzaal, waar veel weekendgasten te vinden zijn. Het concept van Bosq klinkt aantrekkelijk: stel je eigen menu samen uit een reeks gerechtjes in voorgerecht-portie. Dat betekent dat er alleen al per tafel...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Vorig jaar nieuw in Lekker en ook dit jaar weer van de partij. Er staat een getalenteerde patron-cuisinier, Robin Koenen, achter het fornuis en zijn partner, gastvrouw-sommelier Marlies, weet de gasten optimaal in de watten te leggen. En die zijn er genoeg, met name de vakantievierende toeristen weten de weg...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:30 - 16:00 Diner: 17:30 - 21:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Diner: 17:30 - 21:00 |
Donderdag: | Diner: 17:30 - 21:00 |
Vrijdag: | Diner: 17:30 - 21:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:30 - 16:00 Diner: 17:30 - 21:00 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
- Mediteraans
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner