De Haan
Groningen, GroningenInternationaal
Aan de rand van Groningen creëert chef Dennis de Haan een unieke eetervaring met een DIY-systeem. Gasten kiezen zelf hun drankjes aan het buffet terwijl chef Dennis creaties zoals lamsfilet en ceviche serveert. Deze ongedwongen sfeer gecombineerd met verfijnde gerechten maakt De Haan tot een opvallende eetervaring in Groningen.
Kenmerken
- Open keuken
Reviews
2025
Het is een gezellige drukte bij De Haan aan de rand van het centrum van Groningen-stad. En dat komt door het DIY-systeem dat hier gehanteerd wordt. Patron en chef Dennis de Haan, geassisteerd door chef Mart Buikema en Arthur Dijkstra, kookt een vaststaand menu en Dennis heeft daar wijnen bij...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Restaurant De Haan aangevoerd door Dennis de Haan doet niet aan menukaarten. Hij serveert een meergangenmenu inclusief amuses, dat uit te breiden is met kaas. Bij elk gerecht is een passende wijn gezocht. Dennis doet ook niet aan bediening. Je mag zelf brood – dat geleverd wordt door bakkerij Haafs...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Eigenaar en chef Dennis de Haan heeft zijn witte brigade in 2022 uitgebreid. Naast Ian Nieswaag staat ook Mart Buikema achter de pannen in de open keuken. Zij koken mooie en verfijnde gerechten op de Franse leest geschoeid. Er is een verrassingsmenu van zes gangen. Hier geen bediening, drankjes en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Chef-koks Dennis de Haan en Ian Nieswaag hanteren een simpel maar doeltreffend concept. Er is één meergangenmenu met als extra optie een kaasplank. En, er is geen bediening. Je pakt zelf (gratis) vers warm afgebakken brood, koffie en thee. En je schenkt zelf wijnen in die je uit een kast...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
‘Net even anders dan anders’ vermeldt de website van dit ruim opgezette restaurant. En dat is een waarheid als een koe bij De Haan. Je wordt hier namelijk niet bediend. Chef-koks Dennis de Haan en Ian Nieswaag serveren de gerechten van een avondvullend verrassingsmenu – naar wens uit te breiden...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
We melden het meteen: je moet geruime tijd van tevoren bedenken dat je wilt gaan eten bij De Haan want het zit hier avond aan avond bomvol. Spontaan binnen lopen is er niet bij, reserveren is een must. Het concept is simpel maar doeltreffend: er is geen bediening. De eigenaren...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Dennis de Haan heeft in Groningen binnen korte tijd furore gemaakt. Zijn restaurant zit avond aan avond vol en je moet maanden van tevoren reserveren. Het geheim? Je eet hier zeer goed voor een gunstige prijs dankzij een uniek concept: er is geen bediening. De koks serveren de gerechten, de...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 18:30 - 23:00 |
Woensdag: | Diner: 18:30 - 23:00 |
Donderdag: | Diner: 18:30 - 23:00 |
Vrijdag: | Diner: 18:30 - 23:00 |
Zaterdag: | Diner: 18:30 - 23:00 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Diner