De Voorburcht
Hattem, GelderlandFrans
De Voorburcht, gelegen op het terrein van een voormalig kasteel, combineert een relaxte sfeer met gerechten van lokale producten. Chef Dennis Mulder creëert no-nonsense gerechten zoals runderlende met kaantjes en flat iron steak met aubergine. Gastvrouw Gerlinde zorgt voor een vriendelijke ontvangst en deskundige service. De warme ambiance en smaakvolle gerechten maken De Voorburcht een geliefd adres.
Kenmerken
- Terras
Reviews
2025
Vorig jaar nieuw in deze gids en dit jaar wederom van de partij. Op de voorburcht, waar nu het charmante restaurant van gastvrouw en vinloog Gerlinde en chef Dennis Mulder is gevestigd, woonde in het verre verleden het personeel van kasteel De Dikke Tinne en werden voorraden opgeslagen. De sfeer...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
De historische Hanzestad Hattem telt veel prachtige historische panden, maar één van de oudste is deze voorburcht, van wat ooit Kasteel De Tinne is geweest. Via een oud stenen poortje kom je over het terras dit restaurant binnen. Er zijn twee verschillende niveaus om aan tafel te schuiven. De sfeer...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Woensdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Donderdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Vrijdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:30 - 16:00 Diner: 17:00 - 23:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
8051 GR, Hattem