Oogst
Den Haag, Zuid-HollandFrans
In het Franse interieur van Oogst toont chef Marcel van der Kleijn zijn vakmanschap. Van huisgerookte zalm tot kwartel met topinamboer-mousse, de gerechten stralen finesse uit. Met een vleugje Zuid-Afrikaanse invloed en een intieme sfeer, weet dit restaurant te verrassen. Een aanrader voor liefhebbers van smaakvolle elegantie.
Kenmerken
- Online reserveren
Reviews
2025
Patron de cuisine Marcel van der Kleijn heeft zelf het keukenschort weer aangetrokken. Voormalig mede-eigenaar Kyan van Bommel is iets anders gaan doen. Marcel heeft al jaren laten blijken dat hij uitstekend kan koken en tijdens ons bezoek zijn wij weer verrast met gerechten uit zijn Franse keuken. Het sfeertje...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Klein sfeervol bistro-restaurant aan de bruisende Denneweg waar op hoog niveau wordt gekookt. Kyan van Bommel is de chef en tevens mede-eigenaar. Samen met gastvrouw Noa Geertsma heeft hij sinds november 2021 carte blanche gekregen van patron de cuisine Marcel van de Kleijn om de keuken naar zijn visie en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Kyan van Bommel is chef-kok en mede-eigenaar van dit sfeervolle, bistroachtige Denneweg-restaurant van Marcel van der Kleijn. Hij is een gedreven twintiger die meer op intuïtie dan op verplichte receptuur kookt. Zijn kaart biedt de gast vijfmaal twee keuzes. Tot tevredenheid van de vele Hagenaars die hier graag aanschuiven aan...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
De menukaart is klein maar fijn, met veel vega keuzes, de wijnen overwegend biodynamisch, de sfeer is goed, het interieur ademt een petit Franse brasserie, en last but not least: je hier fijn laten verrassen voor een bedrag waar je drie keer naar moet kijken omdat je het eerst niet...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Restaurant Oogst is van Marcel van der Kleijn (Calla’s) en hij heeft als chef de jonge Emma Loef aangetrokken. Emma kookt Frans, modern en puur. Op haar borden geen overbodigheden maar een evenwichtig palet aan smaak en textuur. Ingrediënten komen van de biodynamische groentetuin Laantje Voorham in Wassenaar, liggend in...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Prachtig gedessineerd pandje halverwege de Denneweg, uitgebaat door Marcel van der Kleijn (Calla’s), die als nieuwe chef Emma Loen heeft aangetrokken. Zij kookt op smaak, en daar houden de Hagenaars van die hier aanschuiven rond de piepkleine tafeltjes onder de druppelvormige hanglampen en het olijfgroene plafond. Het eten is goed...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Restaurant Oogst van Marcel en Sharon van der Kleijn bevindt zich in een centraal gelegen pandje aan de populaire Denneweg in Den Haag. Het is door de designers van het Amsterdamse FG Stijl schitterend ingericht met dicht op elkaar staande ronde bistrotafeltjes, druppelvormige Parijse hanglampen, ‘gouden’ kussentjes en kraaltjeslampen. Heel...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Woensdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Vrijdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner