Orangerie De Pol
Doetinchem, GelderlandFrans
Orangerie De Pol in Doetinchem biedt een prachtig groen decor en seizoensgebonden gerechten. Chef Mark Captein presenteert verfijnde combinaties zoals Dutch yellowtail met yuzu en kalfshaas met kimchi en zwezerik, harmonieus gecombineerd met Sancerre en handgemaakte bonbons. Met veel licht en een verbonden binnen-buitensfeer, creëert deze locatie een onvergetelijke ambiance. De culinaire creativiteit en de oprechte gastvrijheid maken een bezoek aan De Pol absoluut de moeite waard.
Kenmerken
- Vergaderruimte
- Open keuken
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Aangesloten bij
- Jeunes Restaurateurs
Reviews
2025
In 2018 waagden patron-cuisinier Mark Captein en zijn partner Marjolein van der Ham de sprong en werden zij samen eigenaar van Orangerie de Pol in Doetinchem. De ambiance is geweldig. Een half-elipsvormige kas in weelderig groen, met veel glas en hout waardoor binnen en buiten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Het jonge en ambitieuze koppel Mark Captein en Marjolein van der Ham heeft aan de rand van Doetinchem in het bosrijke gebied van De Pol een prachtig optrekje. Een half-elipsvormige kas met veel glas en hout waardoor binnen en buiten met elkaar verbonden zijn en je het idee hebt midden...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Je waant je bijna buiten in deze prachtige entourage aan de bosrijke rand van Doetinchem. De half-ellipsvormige kas met robuuste houten balken vormt een uniek decor. Gastvrouw Marjolein van der Ham en chef Mark Captein stralen ambitie uit. De open keuken is klein, maar razendslim ingedeeld en toont dat het...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Gastvrouw Marjolein van der Ham en chef Mark Captein runnen deze bijzondere entourage in de Achterhoekse bossen. Een prachtig verbouwde kas met een fraaie lichtinval in een lommerrijk bos. Het is een feestje om hier te mogen zijn, want alles klopt: de sfeervolle setting, de enthousiaste vlotte bediening en de...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Je mond valt open bij de aanblik van dit restaurant. Midden in de Achterhoekse bossen, net buiten het centrum van Doetinchem, op een lommerrijk landgoed staat een opvallende en eigentijds verbouwde glazen kas: Orangerie de Pol. Deze zaak wordt gerund door de jonge chef Mark Captein en de eveneens jonge...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Op een landelijk gelegen plek omringd door veel groen en bos ligt Orangerie De Pol. In een opvallende en eigentijds verbouwde kas schuif je aan bij de jonge patron-cuisinier Mark Captein en gastvrouw en sommelier Marjolein van der Ham. Terwijl de avond valt, genieten we van een viertal amuses die...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Wat een leuk concept: een glazen gebouw dat midden in een klein parkje staat en waar een hele zomerse sfeer hangt. Binnen heb je goed zicht op patron-cuisinier Rick van den Broek, die samen met zijn compagnon in een open keuken uitstekende gerechten bereidt met grotendeels regionale producten. Het is...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Diner: 18:30 - 22:00 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 16:30 Diner: 18:30 - 22:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 16:30 Diner: 18:30 - 22:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 16:30 Diner: 18:30 - 22:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner