't Raedthuys
Duiven, GelderlandFrans
Gevestigd in een prachtig oud gemeentehuis, straalt 't Raedthuys een klassieke elegantie uit. Patron-cuisinier Hans den Engelsen combineert lokale, seizoensgebonden ingrediënten in creatieve gerechten zoals versgerookte paling en malse tarbot. De warme, moderne inrichting en attente bediening onder leiding van gastvrouw Karina creëren een gemoedelijke sfeer. Met een indrukwekkend wijnarrangement en unieke amuses biedt 't Raedthuys een verfijnde ervaring in een historisch pand.
Kenmerken
- Vergaderruimte
- Open keuken
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
Waarderingen
- Michelin
Reviews
2025
Gevestigd in een prachtig vrijstaand landhuis uit 1863. Vroeger was dit pand in gebruik als gemeentehuis. De inrichting is ruim van opzet, warm en klassiek met een moderne twist: ronde tafels, gouden muren en opvallende kunstwerken aan de muren. Al jaren voert patron-cuisinier Hans den Engelsen hier met zijn partner,...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Het oude gemeentehuis waarin ’t Raedthuys gevestigd is, stamt uit 1863. Hier voert patron-cuisinier Hans den Engelsen samen met gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk al jaren een zeer solide zaak. Zij leerden elkaar kennen in destijds de Zwethheul in Delft. Het duurde echter nog even voor zij samen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Laat patron-cuisinier Hans den Engelsen en gastvrouw Karina van der Kolk maar schuiven. In het voormalige gemeentehuis in hartje Duiven hebben zij in de loop der jaren een elegant smulpaleis gecreëerd. Vanaf de eerste amuse tot aan de laatste friandise: alles is hier even smaakvol bereid. Hans houdt niet van...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Chef de cuisine Hans den Engelsen en gastvrouw-sommelier Karina van der Kolk hebben het horecavak tot in de kleinste details volledig onder controle. Je eet uitstekend in het voormalige gemeentehuis en wordt door een zeer professionele zwarte brigade tot in de puntjes verzorgd. De inrichting is smaakvol en modern met...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Meteen bij binnenkomst voel je het al: dit wordt een avond fijn tafelen. Chef de cuisine Hans den Engelsen staat al jaren garant voor een kwalitatief hoogstaande keuken en gastvrouw-sommelier Karina van der Kolk zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Zij weet tevens met haar feilloze wijnkennis te...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
In het voormalige gemeentehuis van het Gelderse Duiven, kent chef de cuisine Hans den Engelsen zijn klassiekers. Net als zijn gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk die bekend staat om haar wijnkennis. Het echtpaar ontvangt hun gasten in een modern ingericht restaurant met goudgele wanden, kleurrijke kunst, hagelwit linnen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Moderne kunst en warme kleuren in het interieur staan mede garant voor een heerlijk avondje in dit voormalige gemeentehuis met een fijn terras. Veteraan chef-kok Hans den Engelsen en zijn echtgenote gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk – vakmensen pur sang – zorgen ervoor dat ’t je aan niets...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2018
Mooie plek voor een restaurant, dit voormalige gemeentehuisje met zijn eigentijdse inrichting en een fijn terras. Al weer tien jaar het domein van patron-cuisinier Hans den Engelsen en zijn rechterhand, gastvrouw, sommelier én echtgenote Karina van der Kolk. Vakmanschap wordt hier met dikke letters geschreven, het is een plezier hier...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:00 - 15:00 Diner: 18:00 - 23:30 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Lunch: 12:00 - 15:00 Diner: 18:00 - 23:30 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 15:00 Diner: 18:00 - 23:30 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 15:00 Diner: 18:00 - 23:30 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 23:30 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner