Rijke smaken, lokale ingrediënten, bourgondisch genieten: de vintage Franse keuken in een verrassende uitvoering. Beleef de inventieve gastronomische gerechten van chef-kok Thomas Voets, gecomplementeerd met de spannende wijnkeuze van Maître/sommelier Alexander van der Voort. De chef-kok van Benz at Kazerne laat zich inspireren door de authentieke Franse keuken. Daarbij heeft hij het van-kop-tot-kont principe hoog in het vaandel. Want, geef nu toe: wie kan de combinatie van wilde Hollandse houtduif met huisgemaakte bloedworst weerstaan?

Adres
Paradijslaan 2-8, 5611 KN Eindhoven Kaart
Contact
040 207 3730 Bellen Zie website
Enkele kenmerken
Vergaderruimte, open keuken, overnachting mogelijk, private dining, rolstoelvriendelijk, invalidentoilet, vergaderzaal

Recensie
‘Ut Benzke’ was een brandweerauto die op de plek van het huidige restaurant geparkeerd stond. Daarvoor diende dit pand als marechausseekazerne. Granité van komkommer met makreel en eendenrillette vooraf zijn...
Vorig jaar nieuw in deze gids en dit jaar wederom van de partij. De voormalige brandweerkazerne aan de Paradijslaan in designstad Eindhoven is onder de naam ‘Kazerne’ al jaren een...
De voormalige brandweerkazerne is onder de naam Kazerne al jaren een creatieve hot-spot in designstad Eindhoven. Sinds maart 2019 geeft restaurant Benz van Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek hier een...

Kenmerken

Kenmerken van: Restaurant Benz at Kazerne

Cuisine
Frans, Internationaal, Klassiek

Reservering
Online reserveren, Reserveren via email

Dieet
Vegetarisch, Glutenvrije opties

Maaltijden
Lunch, Diner

Kenmerken
Vergaderruimte, open keuken, overnachting mogelijk, private dining, rolstoelvriendelijk, invalidentoilet, vergaderzaal

Openingstijden
zondag Gesloten
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag (diner) 18:00 - 00:00
donderdag (diner) 18:00 - 00:00
vrijdag (diner) 18:00 - 00:00
zaterdag (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 00:00

Locatie
Paradijslaan 2-8, 5611 KN Eindhoven

040 207 3730

[email protected]

Brigade