Onze seizoensgebonden menukaarten bieden een ruime keuze in vlees- / vis- en vegetarische gerechten. Chefkok Sander Wever verrast steeds opnieuw met prachtige creaties, waar mogelijk bereid met lokale producten. Van oesters van het wad, rundvlees van eilander Boschplaat runderen, zilte groenten uit de Zilte tuin in Oosterend tot eigen pluk eetbare bloemen en eekhoorntjesbrood, in ieder van onze gerechten proeft u de smaken van het eiland. We zijn supertrots op de vermelding in de Lekker500 * Lokale Producten * Seizoens gebonden producten * Bijpassende wijnen * Fine dining in prettige sfeer * Rekening houdend met allergieën * Hoog gewaardeerd door onze gasten

Adres
Torenstraat 55, 8881BH Terschelling Kaart
Contact
0562 443 210 Bellen Zie website
Enkele kenmerken
Vergaderruimte, honden toegestaan, kindermenu, overnachting mogelijk, private dining, rolstoelvriendelijk, terras

Recensie
Restaurant NAP maakt onderdeel uit van NAP Hotel, Café en Restaurant en sinds drie jaar zwaait Kees de Lange hier de scepter. Hij heeft na de overname het interieur en...

Kenmerken

Kenmerken van: Restaurant NAP

Cuisine
Frans, Internationaal, Klassiek, Nederlands, Vis

Reservering
Reserveren via email

Dieet
Vegetarisch, Glutenvrije opties

Maaltijden
Diner

Kenmerken
Vergaderruimte, honden toegestaan, kindermenu, overnachting mogelijk, private dining, rolstoelvriendelijk, terras

Openingstijden
zondag Gesloten
maandag (diner) 17:00 - 20:30
dinsdag (diner) 17:00 - 20:30
woensdag (diner) 17:00 - 20:30
donderdag (diner) 17:00 - 21:00
vrijdag (diner) 17:00 - 21:00
zaterdag (diner) 17:00 - 21:00

Locatie
Torenstraat 55, 8881BH Terschelling

0562 443 210

[email protected]

Brigade