Rozemarijn
Maastricht, LimburgFrans
Kenmerken
- Open keuken
- Privé diner
- Serre
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Aangesloten bij
- Jeunes Restaurateurs
2024
Gelegen in het historische Stokstraatkwartier waar chique boetieks te vinden zijn. Het kleine, moderne restaurant dankt zijn lichte en open karakter niet in de laatste plaats aan de glazen serre aan de achtergevel die uitzicht biedt op Op de Thermen. Hier huisde vroeger een Romeins badhuis, nu is het een...
2023
Rozemarijn is een van de weinige restaurants in Maastricht waar vis een hoofdrol speelt. Daarmee verklapt eigenaar en chef-kok Jeroen Raes meteen zijn Zeeuwse roots. In de Havenstraat in het chique Stokstraatkwartier voelt hij zich met zijn vrouw, gastvrouw en sommelier Maaike Steins, als een vis in het water. Hun...
2022
In hartje Maastricht voert patron-cuisinier Jeroen Raes alweer heel wat jaren een vriendelijk no-nonsense restaurant waarin zijn Zeeuwse roots onmiskenbaar terug te vinden zijn op de menukaart. De wijnkaart is imposant, met enkele keuzes uit de Lage Landen erop. Wat ons betreft zou meer informatie over de wijnen welkom zijn....
2021
Al jaren een vaste waarde in deze gids. De van oorsprong Zeeuwse patron-cuisinier Jeroen Raes – 'de chef met de bril', want brillenfanaat pur sang – voert in hartje Maastricht een drukbezocht no-nonsense restaurant. Hier gaan Zeeuwse schatten uit de zee moeiteloos samen met biologische streekproducten van het Limburgse heuvelland....
2020
Rozemarijn, in hartje Maastricht, is al jaren een begrip in deze gids. Patron-cuisinier Jeroen Raes kookt Frans met lekkers uit Zeeland, waar zijn roots liggen. De menukaart is bescheiden, met naast à la carte-specialiteiten van de chef een aantal vaste menu’s. Daarnaast is er een dagelijks wisselend menuvoorstel van twee,...
2019
In een straatje tussen de rivier de Maas en het Onze Lieve Vrouweplein, gevestigd in het pand waar ooit restaurant Beluga startte. Het is een drukte van jewelste op de avond van ons bezoek en ook de eerste etage zit vol met gasten. Patron-cuisinier Jeroen Raes kookt de Zeeuwse keuken...
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00 |
Woensdag: | (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00 |
Donderdag: | (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00 |
Vrijdag: | (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00 |
Zaterdag: | (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
- Mediteraans
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner