Foto 1 van VersaenFoto 2 van VersaenFoto 3 van VersaenFoto 4 van VersaenFoto 5 van Versaen

Versaen

Ravenstein, Noord-BrabantFrans


Kenmerken

  • Vergaderruimte
  • Open keuken
  • Privé diner
  • Terras
  • Online reserveren
  • Reserveren per email

Aangesloten bij

  • Euro-Toques

Waarderingen

  • Michelin

2024
Patron-cuisinier Hans Derks timmert lekker aan de weg in het Brabantse vestingstadje Ravenstein. Versaen is te vinden in het oude centrum en je zou er zo aan voorbijlopen met haar eenvoudige pui. Eenmaal binnen word je verrast door de eigentijdse en rustgevende inrichting waarbij de muur met ronde verlichte patrijspoorten,...
2023
De buitenkant van restaurant Versaen, in het historische stadshart van Ravenstein, oogt op het eerste gezicht niet heel bijzonder. En daar zit hem misschien wel de crux. Hier spelen ze namelijk niet dat ze een toprestaurant zijn, hier zíjn ze het gewoon. Met heerlijke gerechten waarin bloemkool, aardappel, koolrabi en...
2022
Versaen is gevestigd in een voormalige slagerij in het oude dorpshart van Ravenstein. De inrichting van het zestiende-eeuwse pand is sfeervol en modern, met een donkere houten vloer, zorgvuldig gedekte tafels en gerieflijk zittende stoelen. Blikvanger is de lange witte muur met ronde doorkijkjes naar de oorspronkelijke oude muur. Patron-cuisinier...
2021
Daar waar vroeger slagerij Versaen was gevestigd, zit nu restaurant Versaen. Het monumentale pand, dat uit de zestiende eeuw stamt, heeft nu een strakke inrichting met een donkere parketvloer, lichthouten ronde en vierkante tafels, gestoffeerde gerieflijke stoelen en een witgepleisterde muur met ronde doorkijkjes naar de oorspronkelijke ruwstenen muur erachter....
2020
Lang geleden was hier, in het centrum van Ravenstein, de slagerij van ene Versaen gevestigd, vandaar de naam. In de open keuken van dit 16de-eeuwse strak ingerichte pand bereidt patron-cuisinier Hans Derks originele gerechten. De inrichting is strak, modern en gerieflijk, maar sporen uit het verleden zijn nadrukkelijk in het...
2019
In de open keuken van patrons-cuisiniers Hans Derks en Wouter van Orsouw worden Frans-mediterrane gerechten bereid met seizoensgebonden producten. Tegen betaling kunnen we amusehapjes bestellen en we kiezen uit vier verschillende bites. We snoepen van smeuïge pata negra met mini augurkjes en Amsterdamse uitjes, geserveerd op een boomstamschijf. De sfeer...
Sale mockup

Word nu lid van Lekker!

  • Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
  • 100% objectief
  • Totaal overzicht van de beste restaurants
Word lid van Lekker

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: (diner) 18:00 - 21:30
Woensdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 21:30
Donderdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 21:30
Vrijdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:30 - 21:30
Zaterdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:30 - 21:30

Meer info

Cuisine:
  • Frans
  • Internationaal
  • Mediteraans
  • Vis
Diëet:
  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrije opties
Maaltijd:
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Marktstraat 19
5371 AC, Ravenstein

Hans Derks
Hans Derks
Rick van Grinsven
Rick van Grinsven