Auberge des Moules
Philippine, ZeelandFrans
In mosselstadje Philippine is Auberge des Moules een ware favoriet, vooral voor mosselliefhebbers. De ongedwongen sfeer, royale porties en perfect bereide gerechten zoals sappige rogvleugel en frisse langoustines maken dit een geliefd adres voor familiediners. Geniet van Zeeuwse specialiteiten in een gezellige setting, waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan.
Kenmerken
- Serre
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
Van alle restaurants in het mosselstadje Philippine zit Auberge des Moules het meest vol. Zodra je de deur binnenstapt komt er al een gezellig geroezemoes je kant op en ben je meteen in de stemming om lekker te gaan eten. Daar draagt de makkelijke parkeerplaats voor de deur beslist ook...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Al meer dan vijftig jaar een begrip in Philippine en wijde omstreken. Het is altijd druk in deze toegankelijke zaak van patron-cuisinier Joris Jansen en gastvrouw Manon Jansen-Tieleman met verschillende ruimtes die allemaal hun eigen sfeer hebben. Een ontvangstruimte met comfortabele lederen stoelen voor het aperitief, een grote bar en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Deze sympathieke zaak van patron-cuisinier Joris Jansen en gastvrouw Manon Tieleman is niet meer weg te denken in Philippine, waar ooit de eerste mosselhaven van Nederland lag. Al ruim vijftig jaar worden hier de beste Zeeuwse schaal- en schelpdieren geserveerd, waar gasten uit binnen- en buitenland op af komen. De...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Auberge des Moules van patron-cuisinier Joris Jansen en gastvrouw Manon Tieleman bevindt zich in het centrum van Philippine, ooit de belangrijkste mosselstad van Zeeland. Waar die handel verdween zijn de mosselrestaurants gebleven. Een ervan is Auberge des Moules, een instituut in Zeeland én daarbuiten. Veel Belgische gasten namelijk weten de...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Daar waar ooit de eerste mosselhaven van ons land lag, is nu het sympathieke familierestaurant Auberge des Moules gevestigd. Joris Jansen en zijn partner Manon Tieleman zijn de huidige eigenaren. Manon Tieleman over de lockdown: “Ondanks de zorgelijke situatie, hebben wij enorm genoten van de rust en de tijd met...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Deze sympathieke en klassiek ingerichte auberge wordt gerund door gastheer Joris Jansen en zijn partner, gastvrouw Manon Tieleman. Manon is kleindochter van de heer Wiskerke, een mosselvisser die destijds Auberge des Moules heeft opgezet. Het logo van het restaurant, een mossel, is overal terug te vinden: op de waterkaraf, de...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Wie mosselen zegt, zegt Philippine. En wie Philippine zegt bedoelt Auberge des Moules. Dit restaurant heeft verschillende ruimtes met elk een eigen warme sfeer. Met name in het weekend is het een komen en gaan van gasten die genieten van enorme pannen mosselen. De schelpdieren zijn groot, prachtig, glad gepolijst...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:00 - 18:00 Diner: 18:00 - 21:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Lunch: 12:00 - 16:00 Diner: 17:30 - 21:00 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 16:00 Diner: 17:30 - 21:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 16:00 Diner: 17:30 - 21:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 16:00 Diner: 17:30 - 21:30 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner