Foto 1 van Restaurant Terroir Grand Cru
Foto 1 van Restaurant Terroir Grand Cru

Restaurant Terroir Grand Cru

Hulst, ZeelandFrans


Restaurant Terroir Grand Cru in Hulst richt zich op gastronomie waarin wijn en spijs samensmelten. De keuken is Frans georiënteerd en werkt met hoogwaardige producten die in harmonie met de wijnselectie worden gebracht. De chef kookt met precisie en gevoel voor balans, wat resulteert in gerechten met diepgang en finesse. De bediening is deskundig en stijlvol, wat bijdraagt aan de ingetogen luxe van het restaurant.


Kenmerken

  • Chef's table
  • Open keuken
  • Terras
  • Aan het water
  • Online reserveren
  • Reserveren per email

Reviews

2026
In restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat was het, dat chef Colin de Moor en gastheren Bas Gräffinger en Toby Thomaes, tevens sommelier, elkaar leerden kennen en gaandeweg de wens ontstond met drie een eigen restaurant op te starten. Begin 2025 zette deze wens zich om in realiteit toen er...
Benieuwd naar de hele recensie?
Bestel nu

Openingstijden

Zondag: Lunch: 12:00 - 17:00
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Lunch: 12:00 - 17:00
Diner: 18:30 - 23:00
Vrijdag: Lunch: 12:00 - 17:00
Diner: 18:30 - 23:00
Zaterdag: Lunch: 12:00 - 17:00
Diner: 18:30 - 23:00

Meer info

Cuisine:
  • Frans
  • Internationaal
  • Vis
Diëet:
  • Vegetarisch
  • Glutenvrije opties
Maaltijd:
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Vismarkt 5
4561 AZ, Hulst

Brigade

  • Afbeelding van Toby Thomaes
    Toby Thomaes
  • Afbeelding van Colin De Moor
    Colin De Moor
  • Afbeelding van Bas Gräffinger
    Bas Gräffinger