Kale & de Bril
Goes, ZeelandInternationaal
Dit unieke restaurant brengt seizoensgebonden gerechten op tafel met een twist. Chef Marc en Niek presenteren avontuurlijke gerechten zoals gefrituurde insecten en vegetarische biet op crème fraîche. Kale & de Bril biedt een gastvrije sfeer met betaalbare en creatieve gerechten, en is een ideale plek voor culinaire ontdekkers.
Kenmerken
- Open keuken
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
Een restaurantnaam om je geheugen nooit meer te verlaten. Dat hebben patron-cuisiniers Marc (de kale) en Niek (de bril) goed begrepen. Hier wordt gekookt naar wat het seizoen aanbiedt en vegetariërs kunnen hun hart ophalen, hoewel er ook vlees en vis wordt bereid. De menu's wisselen tweewekelijks. Marc ontfermt zich...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Restaurant Kale en de Bril zit op een redelijk onooglijke plek in Goes, in een saai kantoorgebouw. Maar door voortdurende investeringen worden uiterlijk en aankleding geüpgraded en wordt het hier steeds mooier en aantrekkelijker. Houten toegangsdeuren hebben plaatsgemaakt voor zwart staal net als het uithangbord waarin vrolijk het logo ronddraait....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Chefs Marc Everse (de kale) en Niek Traas (brillemans) hebben het goed voor elkaar in hun gemoedelijke huiskamerrestaurant aan de rand van het centrum van Goes. De vloer is onlangs geheel voorzien van prachtig parket en ook de houten tafels zijn nieuw. Er is een menu in meerdere gangen te...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Goes is minder bekend om zijn stedenschoon, maar wordt daarmee tekortgedaan. De prachtige oude binnenhaven is al de moeite waard om er een bezoek te brengen. Maar dat niet alleen. Kale & de Bril is een extra reden om naar deze Zeeuwse plaats te gaan. In dit informele en vriendelijke...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Je moet het lef maar hebben om je restaurant deze naam te geven. Feit is wel dat je die nooit meer vergeet. Eventjes uitleg: Marc Everse, de ene eigenaar is kaal, en Niek Traas, de andere, draagt een bril. Soit. In 2018 hebben zij hun droom waargemaakt en startten ze...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Over de naam van het restaurant valt te twisten. Feit is dat Marc, de ene eigenaar, kaal is en Niek, de andere, een bril draagt. Je vergeet de naam in ieder geval nooit meer en dat is slim bedacht. Het is een kleine licht ingerichte zaak met half open keuken...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 17:30 - 21:00 |
Woensdag: | Diner: 17:30 - 21:00 |
Donderdag: | Diner: 17:30 - 21:00 |
Vrijdag: | Diner: 17:30 - 21:00 |
Zaterdag: | Diner: 17:30 - 21:00 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Diner