Barres
Middelburg, ZeelandFrans
Barres in Middelburg biedt verfijnde gerechten zoals tartaar van zeebaars met calamansi en in roomboter gebakken tarbot. Chef Edwin Dingemanse en sommelier Sjoerd Dooge maken het een complete ervaring met goed afgestemde wijnen. De ambiance is licht en sereen, ideaal voor een ontspannen culinaire avond.
Kenmerken
- Privé diner
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
Plein 1940 in het centrum van Middelburg telt verschillende restaurants waarvan Barres er een is. Hier kookt chef Edwin Dingemanse verrukkelijke gerechten en weet gastheer en sommelier Sjoerd Dooge ze met een goed onderbouwd verhaal te presenteren. En daarbij presenteert hij op een prettige en informatieve wijze de wijnen. We...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Centraal gelegen in het pittoreske Middelburg. Gastheer en sommelier Sjoerd Dooge en chef Edwin Dingemanse hebben hun draai helemaal gevonden in dit mooie grote pand aan Plein 1940. Edwin kookt hier de klassieke keuken als basis en speelt met internationale toevoegingen uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Het restaurant zit afgeladen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Dinsdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Woensdag: | Gesloten |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Vrijdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Diner
Locatie
4331PC, Middelburg