/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/r5urDo2XTqS3oQOc6QQy7xRaNX7wtIsTBjWsy8p9.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/PyIMKF7mTtqsoolBzUeFDpUDAuzvGDEP3UdPGwCC.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/cI4t12o78UiYMxSMiDSFH5PhCT3pJMLC2LD3Py8b.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/r5urDo2XTqS3oQOc6QQy7xRaNX7wtIsTBjWsy8p9.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/PyIMKF7mTtqsoolBzUeFDpUDAuzvGDEP3UdPGwCC.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/cI4t12o78UiYMxSMiDSFH5PhCT3pJMLC2LD3Py8b.jpg)
Barres
Middelburg, ZeelandFrans
Barres in Middelburg biedt verfijnde gerechten zoals tartaar van zeebaars met calamansi en in roomboter gebakken tarbot. Chef Edwin Dingemanse en sommelier Sjoerd Dooge maken het een complete ervaring met goed afgestemde wijnen. De ambiance is licht en sereen, ideaal voor een ontspannen culinaire avond.
Kenmerken
- Vergaderruimte
- Kookworkshops
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2026
Barres heeft twee geheime wapens. Sjoerd Dooge, de sommelier met een zeer groot wijngeheugen, en chef Edwin Dingemanse die zijn signatuur van friszure gerechten nog steeds tot in de vingertoppen beheerst. Een goed duo dus. Elke keer zien we bij Barres weer een doorontwikkeling in het interieur. Ditmaal veel blauwtinten...
Benieuwd naar de hele recensie?
2025
Plein 1940 in het centrum van Middelburg telt verschillende restaurants waarvan Barres er een is. Hier kookt chef Edwin Dingemanse verrukkelijke gerechten en weet gastheer en sommelier Sjoerd Dooge ze met een goed onderbouwd verhaal te presenteren. En daarbij presenteert hij op een prettige en informatieve wijze de wijnen. We...
Benieuwd naar de hele recensie?
2024
Centraal gelegen in het pittoreske Middelburg. Gastheer en sommelier Sjoerd Dooge en chef Edwin Dingemanse hebben hun draai helemaal gevonden in dit mooie grote pand aan Plein 1940. Edwin kookt hier de klassieke keuken als basis en speelt met internationale toevoegingen uit Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Het restaurant zit afgeladen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Openingstijden
| Zondag: | Gesloten |
| Maandag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
| Dinsdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
| Woensdag: | Gesloten |
| Donderdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
| Vrijdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
| Zaterdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Diner




