Hof aan Zee
Koudekerke, Zeeland
Hof aan Zee, gevestigd in een Scandinavische wederopbouwboerderij nabij Koudekerke, omarmt een duurzame, creatieve keuken onder leiding van chef Marcel Meijer. Van lokaal gerookte vis tot unieke gerechten met restproducten, de smaken zijn intens en goed uitgebalanceerd. Elk gerecht heeft een mooie presentatie en respecteert de natuur. De ambiance is sereen, met zicht op de duinen. Een bezoek aan Hof aan Zee is een culinaire ontdekkingstocht door de nordic keuken, waarbij seizoensgebonden ingrediënten de boventoon voeren.
Kenmerken
Reviews
2025
De ligging van Hof aan Zee, een aangenaam restaurant dat in een Scandinavische wederopbouwboerderij is gevestigd, is prachtig zo aan de voet van de duinen nabij Koudekerke. Deze boerderijen werden na de Tweede Wereldoorlog opgezet om landbouw en veeteelt weer op gang te brengen en deze was een geschenk uit...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Op 500 meter van de Noordzee hebben chef Marcel Meijer en gastvrouw en sommelier Irma Goedbloed een prachtige zaak neergezet. Dit in het voorheen ouderlijk huis van Irma, een van de zogenaamde ‘noodboerderijen’, die na de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp met steun van Scandinavische landen werden gebouwd. Niet alleen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Gesloten |
Donderdag: | Gesloten |
Vrijdag: | Gesloten |
Zaterdag: | Gesloten |
Meer info
Locatie
4371 PJ, Koudekerke