/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/8wWt4JqrfWKN1IDOZ1VBwt6XW7xNmHv2xZK2aUDJ.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/wQL9TDm8Kdxie5m4Svz4avQdsqhDOWhUtmNkI73P.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/jxeirDMHIevyUusAgy6fIFw9FKKwRzZ7TAUUXtRV.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/pI4OzqszPonHG3jEOl3SpDHyghscEcdmARH1dGVW.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/8wWt4JqrfWKN1IDOZ1VBwt6XW7xNmHv2xZK2aUDJ.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/wQL9TDm8Kdxie5m4Svz4avQdsqhDOWhUtmNkI73P.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/jxeirDMHIevyUusAgy6fIFw9FKKwRzZ7TAUUXtRV.jpg)
/beheer.lekker.nl/source/lekker/beheer/restaurant_fotos/2024/11/pI4OzqszPonHG3jEOl3SpDHyghscEcdmARH1dGVW.jpg)
Hof aan Zee
Koudekerke, ZeelandDutch Cuisine
Hof aan Zee, gevestigd in een Scandinavische wederopbouwboerderij nabij Koudekerke, omarmt een duurzame, creatieve keuken onder leiding van chef Marcel Meijer. Van lokaal gerookte vis tot unieke gerechten met restproducten, de smaken zijn intens en goed uitgebalanceerd. Elk gerecht heeft een mooie presentatie en respecteert de natuur. De ambiance is sereen, met zicht op de duinen. Een bezoek aan Hof aan Zee is een culinaire ontdekkingstocht door de nordic keuken, waarbij seizoensgebonden ingrediënten de boventoon voeren.
Kenmerken
- Overnachting
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Waarderingen
- Groene Michelin ster
Reviews
2026
Vanaf het grote parkeerterrein (betaald parkeren) steken we de wandelweg over om bij restaurant Hof aan Zee te komen. In het seizoen begeef je je tussen de badgasten, want het strand is dichtbij, aan de andere kant van het duin. Dat is ook het zoekgebied waar patron-cuisinier Marcel Meijer en...
Benieuwd naar de hele recensie?
2025
De ligging van Hof aan Zee, een aangenaam restaurant dat in een Scandinavische wederopbouwboerderij is gevestigd, is prachtig zo aan de voet van de duinen nabij Koudekerke. Deze boerderijen werden na de Tweede Wereldoorlog opgezet om landbouw en veeteelt weer op gang te brengen en deze was een geschenk uit...
Benieuwd naar de hele recensie?
2024
Op 500 meter van de Noordzee hebben chef Marcel Meijer en gastvrouw en sommelier Irma Goedbloed een prachtige zaak neergezet. Dit in het voorheen ouderlijk huis van Irma, een van de zogenaamde ‘noodboerderijen’, die na de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp met steun van Scandinavische landen werden gebouwd. Niet alleen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Openingstijden
| Zondag: | Lunch: 12:00 - 16:30 Diner: 18:00 - 00:00 |
| Maandag: | Gesloten |
| Dinsdag: | Gesloten |
| Woensdag: | Gesloten |
| Donderdag: | Gesloten |
| Vrijdag: | Diner: 18:00 - 00:00 |
| Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 16:30 Diner: 18:00 - 00:00 |
Meer info
Cuisine:
- Dutch Cuisine
- Scandinavisch
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
4371 PJ, Koudekerke