Onze gerechten worden bereid conform de code van eer van EuroToques. Dat wil zeggen dat we puur en eenvoudig koken met lokale ingrediënten. In onze keuken staan wildpluk en eigen teelt centraal. We koken op basis van de seizoenen en het aanbod van moestuin, veld, zee, bos en duin. Daarom voeren we een kleine kaart die elke dag anders kan zijn. In onze zoektocht naar nieuwe smaken en originele ingrediënten worden we steeds opnieuw verrast door wat de natuur te bieden heeft. U kunt bij ons een onderscheidende ervaring verwachten met het beste van Zeeland.

Adres
Biggekerksestraat 3, 4371 EW Koudekerke Kaart
Contact
0118 855 543 Bellen Zie website
Enkele kenmerken
Rolstoelvriendelijk, terras

Recensie
Geopend in 2019 en vorig jaar gedebuteerd in deze gids. De opportunistische keuken van patron-cuisinier Dennis Willems staat in het teken van wildpluk en eigen moestuin, want er wordt gekookt...
Restaurant Morille in Koudekerke is makkelijk te bereiken en je kunt er goed parkeren. Binnen is het aangenaam en knus. De bruine stoffen stoelen zitten heerlijk en de stoere houten...

Kenmerken

Kenmerken van: Morille

Cuisine
Klassiek, Nederlands

Reservering
Online reserveren, Reserveren via email

Dieet
Vegetarisch, Glutenvrije opties

Maaltijden
Lunch, Diner

Kenmerken
Rolstoelvriendelijk, terras

Openingstijden
zondag Gesloten
maandag Gesloten
dinsdag (diner) 17:30 - 21:00
woensdag (diner) 17:30 - 21:00
donderdag (diner) 17:30 - 21:00
vrijdag (diner) 17:30 - 21:00
zaterdag (diner) 17:30 - 21:00

Locatie
Biggekerksestraat 3, 4371 EW Koudekerke

0118 855 543

[email protected]

Brigade