Foto 1 van Restaurant MorilleFoto 2 van Restaurant MorilleFoto 3 van Restaurant MorilleFoto 4 van Restaurant MorilleFoto 5 van Restaurant Morille
Foto 1 van Restaurant Morille
Foto 2 van Restaurant Morille
Foto 3 van Restaurant Morille
Foto 4 van Restaurant Morille
Foto 5 van Restaurant Morille
Foto 6 van Restaurant Morille
Foto 7 van Restaurant Morille
Foto 8 van Restaurant Morille
Foto 9 van Restaurant Morille
Foto 10 van Restaurant Morille
Foto 11 van Restaurant Morille
Foto 12 van Restaurant Morille

Restaurant Morille

Koudekerke, Zeeland


Wij koken conform de code van eer van Euro-Toques en de principes van Dutch Cuisine. Puur, eenvoudig, lokaal, duurzaam. We zijn ambassadeur van de Good Fish Foundation en gebruiken enkel eerlijke en traceerbare producten. In onze keuken staan wildpluk en eigen teelt centraal. Het aanbod van moestuin, veld, zee, bos en duin bepaalt het menu. Daarom serveren we één menu wat elke dag anders kan zijn. In onze zoektocht naar nieuwe smaken en originele ingrediënten worden we steeds opnieuw verrast door wat de natuur te bieden heeft. U kunt bij ons een onderscheidende ervaring verwachten met het beste van Zeeland.


Kenmerken

  • Terras
  • Online reserveren
  • Reserveren per email

Waarderingen

  • Groene Michelin ster

Reviews

2026
De jonge Floris Vriens nam in 2024 restaurant Morille, gelegen in het rustige stadje Koudekerke, over van Dennis Willems en dat heeft deze van oorsprong Brabantse chef geen windeieren gelegd. Zijn kookstijl is niet onopgemerkt gebleven en zijn streven om duurzaam te werken met producten uit de zeer nabije omgeving...
Benieuwd naar de hele recensie?
Bestel nu
2024
Neem een goede trek mee als je gaat dineren bij Morille want patron-cuisinier Dennis Willems biedt een veertien gangen tellend menu, waarin hij je wil laten kennismaken met zijn grotendeels botanische keuken. Met het seizoensaanbod uit eigen moestuin, het omringende veld, de zee, de bossen en duinen worden gerechten gecreëerd...
Benieuwd naar de hele recensie?
Bestel nu
2023
Hier wordt gekookt volgens de principes van Dutch Cuisine: puur, eenvoudig, lokaal en duurzaam. Wildpluk en eigen teelt staan centraal in dit gemoedelijke restaurant van patron-cuisinier Dennis Willems. De menukaart is klein en kan met de dag wisselen. Op de wijnkaart prijken louter Nederlandse en Belgische wijnen. Inmiddels is er...
Benieuwd naar de hele recensie?
Bestel nu
2022
Of je nu in driedelig kostuum binnenstapt of bij wijze van spreken je fietsbroek nog aan hebt: alles kan en mag in deze sympathieke zaak van patron-cuisinier Dennis en Maaike Willems. Puur eten, met de seizoenen mee, is wat hier de boventoon voert en in welke hoedanigheid jij daarvan komt...
Benieuwd naar de hele recensie?
Bestel nu
2021
Geopend in 2019 en vorig jaar gedebuteerd in deze gids. De opportunistische keuken van patron-cuisinier Dennis Willems staat in het teken van wildpluk en eigen moestuin, want er wordt gekookt op basis van de seizoenen en het aanbod van moestuin, veld, zee, bos en duin. Dennis Willems: “We gebruiken veelal...
Benieuwd naar de hele recensie?
Bestel nu
2020
Restaurant Morille in Koudekerke is makkelijk te bereiken en je kunt er goed parkeren. Binnen is het aangenaam en knus. De bruine stoffen stoelen zitten heerlijk en de stoere houten tafels zijn het decor van de verleidelijke gerechten die door patron-cuisinier Dennis Willems en zijn rechterhand Demy Schreiner worden bereid....
Benieuwd naar de hele recensie?
Bestel nu

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Diner: 18:30 - 23:59
Woensdag: Diner: 18:30 - 23:59
Donderdag: Diner: 18:30 - 23:59
Vrijdag: Lunch: 12:00 - 13:00
Diner: 18:30 - 23:59
Zaterdag: Lunch: 12:00 - 13:00
Diner: 18:30 - 23:59

Meer info

Diëet:
  • Vegetarisch
Maaltijd:
  • Diner

Locatie

Biggekerksestraat 3
4371 EW, Koudekerke

Brigade

  • Afbeelding van Floris Vriens
    Floris Vriens
  • Afbeelding van joeri de bruyne
    joeri de bruyne
  • Afbeelding van jordan prince
    jordan prince