C.E.O. baas van het vlees
Rotterdam, Zuid-HollandInternationaal
In de bruisende wijk Katendrecht in Rotterdam biedt C.E.O. baas van het vlees een stoere, vleesgerichte keuken onder leiding van SVH Meesterkok Mario Ridder. De moderne, industriële inrichting en open keuken versterken de ervaring. Gerechten als USA Entrecote en een plateau met vleesdelicatessen worden vergezeld door een zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Ideaal voor een ontspannen avond met vrienden of familie, biedt C.E.O. een unieke eetervaring in een chique, ongedwongen sfeer.
Kenmerken
- Open keuken
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
Gelegen in de levendige wijk Katendrecht in Rotterdam, biedt het restaurant C.E.O. baas van het vlees van SVH Meesterkok Mario Ridder een culinaire ervaring met de focus op vleesgerechten. De inrichting van het restaurant combineert modern met industrieel, verlicht met natuurlijk licht door de grote ramen en een open keuken...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Ruim tien jaar geleden startte SVH Meesterkok Mario Ridder vleesrestaurant C.E.O. baas van het vlees en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Topkwaliteit vees is wat hier de klok slaat en gasten uit binnen- en buitenland weten de weg ernaartoe te vinden. De industrieel aandoende zaak met witte slagerstegeltjes tegen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Op de hoek van een van de leukste pleintjes van Rotterdam zetelt het industrieel ingerichte C.E.O baas van het vlees. SVH Meesterkok Mario Ridder is de eigenaar, maar niet altijd zelf aanwezig omdat hij ook restaurant Joelia in dezelfde stad onder zijn hoede heeft. Zijn team neemt de honneurs echter...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Heerlijke zaak, acht jaar op de kop van het Deliplein in Katendrecht en een absolute place tot be in het havengebied. Bedacht door Mario Ridder van sterrenzaak Joelia. De ambiance is industrieel, met als nadrukkelijk detail een quasi-onafgewerkte binnenmuur, verder wit gedekte tafels tegenover een lange uitgiftebar en de open...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Als je een goed stuk vlees op je bord wilt, dan is C.E.O. baas van het vlees op Katendrecht het aangewezen adres. In dit grote, industrieel ingerichte restaurant van SVH Meesterkok Mario Ridder, wordt het vlees bereid op een broiler. Deze Amerikaanse grill wordt verwarmd tot maar liefst 1300 graden...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Vlees speelt de hoofdrol in dit populaire restaurant aan het hippe Deliplein van Mario Ridder en zijn partner Sharon Kars, die er dagelijks te vinden is als gastvrouw en sommelier. De keuken wordt bestierd door chef-kok Mark Muzerie. Het is druk in het sfeervol en eigentijds ingerichte restaurant. Op de...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Dit carnivorenwalhalla bevindt zich aan het almaar hippere Deliplein in Rotterdam. CEO Baas van het Vlees is populair dus dubbelcheck de reservering bij het boeken van een tafel. Op de menukaart vinden we veel keuze, in zowel hele als halve porties. We starten met kalfswang in het gezellig drukke restaurant....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Woensdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Donderdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Vrijdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Zaterdag: | Diner: 17:00 - 23:00 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
Diëet:
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Diner
Locatie
3072 ZP, Rotterdam