De boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Reinier Kempenaar bedacht het concept van de Dyck. Het is zijn missie om de producten die zijn akkers voortbrengen dichter bij de consument te brengen. Verrassen en inspireren door samenwerking met de natuur. Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u op tafel, dat is ons verhaal achter onze slogan, ‘Goed voor elkaar’. In al ons doen en laten nemen we u mee naar de oorsprong van alles waarvan u geniet aan tafel. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft maar ook van ons vraagt. Bewust genieten kunnen we als we goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Nu en straks. Van het land zo op je bord. Het merendeel van onze culinaire ingrediënten komt rechtstreeks van onze eigen landerijen. In onze moestuin, op onze akkers en in onze kas oogsten we groenten, fruit, kruiden en andere eetbare gewassen. Onze chef-kok Martijn Koeleman creëert hiermee de mooiste en lekkerste gerechten. Zo proberen we ons horecabedrijf zoveel als we kunnen zelfvoorzienend te laten zijn. Biologisch verantwoord en vers, met producten van onszelf en lokale boeren en leveranciers. Wel zo duurzaam!

Adres
Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB Woubrugge Kaart
Contact
0172 500 590 Bellen Zie website
Enkele kenmerken
Aanlegsteiger, vergaderruimte, met catering, parkeerplaats aanwezig, private dining, rolstoelvriendelijk, invalidentoilet, terras, vergaderzaal

Recensie
Het akkerbedrijf van zijn ouders in het Groene Hart, dat eigenaar Reinier Kempenaar in 2003 overnam, vormde voor hem de basis van waar fine dining restaurant De Dyck nu staat:...
In het Zuid-Hollandse Woubrugge bevindt zich de eigenzinnige boerderij-restaurant van Reinier Kempenaar. Wij zijn onder de indruk van de gedurfde (semi-)vegetarische schotels, bereid met ingrediënten uit eigen tuin, die uit...
Producten van eigen akkers, vergeten groenten uit eigen moestuin, authentieke streekproducten van dichtbij en iets verder weg: het zijn de ingrediënten waarmee dagelijks een meergangenmenu wordt bereid waarin geen smaakpapil...
Familie Kempenaar heeft met deze culinaire boerderij haar droom gerealiseerd. Als bewijs van de oorsprong zijn er nog diverse agrarische elementen behouden gebleven. De Dyck kent geen menukaart, maar een...
De ligging is ideaal: in een onderdijkse boerderij middenin het Groene Hart. Met een uitstekende keuken en vriendelijke bediening. Vanwege het mooie weer eten we buiten op een terras omzoomd...

Kenmerken

Kenmerken van: De Dyck

Cuisine
Nederlands

Reservering

Dieet
Vegetarisch

Maaltijden
Lunch, Diner

Kenmerken
Aanlegsteiger, vergaderruimte, met catering, parkeerplaats aanwezig, private dining, rolstoelvriendelijk, invalidentoilet, terras, vergaderzaal

Openingstijden
zondag (lunch) 12:00 - 16:30
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag (diner) 18:00 - 22:00
vrijdag (diner) 18:00 - 22:00
zaterdag (diner) 18:00 - 22:00

Locatie
Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB Woubrugge

0172 500 590

[email protected]

Brigade