Foto 1 van Het Oude DykhuysFoto 2 van Het Oude DykhuysFoto 3 van Het Oude DykhuysFoto 4 van Het Oude DykhuysFoto 5 van Het Oude Dykhuys
Foto 1 van Het Oude Dykhuys
Foto 2 van Het Oude Dykhuys
Foto 3 van Het Oude Dykhuys
Foto 4 van Het Oude Dykhuys
Foto 5 van Het Oude Dykhuys
Foto 6 van Het Oude Dykhuys
Foto 7 van Het Oude Dykhuys
Foto 8 van Het Oude Dykhuys

Het Oude Dykhuys

Lisserbroek, Noord-HollandFrans


Aan de Ringvaart biedt chef Alfred van Dijk in Het Oude Dykhuys seizoensgebonden gerechten met Franse finesse. Klassieke gerechten zoals lamsrack met vadouvanjus en gemarineerde aardbeien met crème fraîche maken elk diner tot een culinaire belevenis. Het restaurant heeft een uitnodigend terras en sfeervolle eetkamers met linnen tafels. Dankzij de constante kwaliteit en verfijning is Het Oude Dykhuys een geliefde keuze voor iedereen die de Franse keuken waardeert.


Kenmerken

  • Aanlegsteiger
  • Vergaderruimte
  • Kookworkshops
  • Privé diner
  • Terras
  • Online reserveren
  • Reserveren per email
Toon minder

Reviews

2025
Eigenaar en chef Alfred van Dijk heeft een lange staat van dienst en dat is terug te proeven in zijn gerechten die – we vallen meteen met de deur in huis – van hoog niveau en constante kwaliteit zijn. Met de Franse keuken als basis schuwt hij eigentijdse vertalingen niet...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2024
Het Oude Dykhuys, gelegen aan een drukbevaren water, nodigt uit om met de boot aan te leggen aan de eigen aanlegsteiger. Bij goed weer is er een heerlijk beschut terras waar getafeld kan worden. Het restaurant, waar maître en sommelier Daan Kruik de scepter zwaait, is klassiek ingericht met goed...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2023
Vorig jaar nieuw opgenomen in deze gids en ook dit jaar weer van de partij. Patron-cuisinier Alfred van Dijk timmert lekker aan de weg. Stap voor stap wordt het pand gemoderniseerd, het toiletdepot is vernieuwd en verdere vernieuwingen volgen. Ondertussen staat Van Dijk te glunderen achter zijn pannen en verlaten...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
2022
Chef-kok Alfred van Dijk heeft na vele jaren het bedrijf van André Geerlings overgenomen en gaat het ‘strakker en moderner’ maken. De vloeren en wanden zijn al aangepakt en andere ingrepen volgen. Voorlopig lijkt de kok het daar nog te druk voor te hebben, want de zaak zit lekker vol...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Bestel nu
Sale mockup

Word nu lid van Lekker!

  • Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
  • 100% objectief
  • Totaal overzicht van de beste restaurants
Bestel nu

Openingstijden

Zondag: Lunch: 12:00 - 14:30
Diner: 18:00 - 21:30
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Lunch: 12:00 - 14:30
Diner: 18:00 - 21:30
Woensdag: Lunch: 12:00 - 14:30
Diner: 18:00 - 21:30
Donderdag: Lunch: 12:00 - 14:30
Diner: 18:00 - 21:30
Vrijdag: Lunch: 12:00 - 14:30
Diner: 18:00 - 21:30
Zaterdag: Diner: 18:00 - 21:30

Meer info

Cuisine:
  • Frans
  • Internationaal
Diëet:
  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrije opties
Maaltijd:
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Lisserdijk 567
2165 AL, Lisserbroek

Brigade

  • Afbeelding van Alfred van Dijk
    Alfred van Dijk
  • Afbeelding van Erwin de Lange
    Erwin de Lange
  • Afbeelding van Giljan Jaspers
    Giljan Jaspers