De Gaffel
Valthe, DrentheFrans
Restaurant De Gaffel, gevestigd in een Saksische boerderij, biedt een warm welkom met creatieve gerechten zoals Schotse zalm en boerderijeend. De ontspannen sfeer en hartelijke service van gastvrouw Amanda Rixtum maken dit restaurant een vaste favoriet in de regio. De aandacht voor detail en de uitstekende wijnkeuzes zorgen voor een culinaire ervaring die je niet snel vergeet.
Kenmerken
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
Op de scheiding van de Hondsrug en het lage veengebied ligt restaurant De Gaffel in een fraai gerestaureerde oude Saksische boerderij. Hier voeren patron-cuisinier Roderik Seubers en zijn partner, gastvrouw en sommelier Amanda Rixtum al jarenlang een uiterst solide restaurant waar koken op hoog niveau samengaat met opperste gastvrijheid. Amper...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Stabiel en constante kwaliteit, dat is wat patron-cuisinier Roderik Seubers en zijn partner, gastvrouw en kundig sommelier Amanda Rixtum al ruim twintig jaar hoog in het vaandel hebben staan. Roderik kookt fijne, smaakvolle gerechten uit de Franse keuken in een modern jasje. Mooi gepresenteerd, zonder veel druppels van dit en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Patron-cuisinier Roderik Seubers en zijn partner, gastvrouw en sommelier Amanda Rixtum leveren al jaren constante kwaliteit. Het is fijn toeven in hun sfeervol en ruim opgezette Saksische boerderij op de Drentse Hondsrug. De gasten zijn echt uit en er hangt een gemoedelijke sfeer. De ontvangst door Amanda is allerhartelijkst en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
“Zowel de kookkunst van de Fransen als de Franse wijnen geven ons veel inspiratie”. Aldus eigenaren Roderik Seubers en Amanda Rixtum die hun charmante restaurant aan de rand van het dorp Valthe samen runnen. Het dikke wijnboek is dan ook voor 90% gevuld met Franse wijnen. We worden bijna bedolven...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Roderik Seubers is sinds 2003 eigenaar en chef-kok van restaurant De Gaffel. Deze sfeervolle zaak is gevestigd in een Saksische boerderij uit ongeveer 1700 en ligt prachtig op de glooiende Drentse Hondsrug aan de rand van het dorpje Valthe. Blikvanger is de grote ronde open haard in het verder rustig...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Gevestigd in een gerestaureerde Saksische boerderij uit 1700 met rustieke tegelvloer, oud balkenplafond, kroonluchters, open haard met luxe zitjes en moderne kunst aan de muur van lokale schilders. De tafels zijn zorgvuldig met linnen opgedekt. Patron-cuisinier Roderik Seubers en gastvrouw-sommelier Amanda Rixtum voeren hier de klassieke Franse keuken met internationale...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
De ontvangst in de uiterst sfeervol en klassiek ingerichte Saksische boerderij op de glooiende Drentse Hondsrug is even hartelijk als altijd. We worden voorgegaan naar onze smetteloos met linnen gedekte tafel en voor we het weten staat er al een gevraagde versgeperste jus d’orange voor ons. Patron-cuisinier Roderik Seubers werkt...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:30 - 17:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Diner: 18:00 - 23:30 |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 23:30 |
Vrijdag: | Diner: 18:00 - 23:30 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 23:30 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner