De Pastory
Cadier en Keer, LimburgFrans
In een knus, historisch vakwerkhuis aan de rand van Maastricht biedt De Pastory klassiek-Franse gerechten vol smaak. De culinaire creaties, zoals malse kalfswang en hertenrugfilet, worden in royale porties geserveerd. Verwacht een ontspannen en huiselijke sfeer waar heerlijk eten en vriendelijke service hand in hand gaan.
Kenmerken
- Chef's table
- Vergaderruimte
- High tea
- Kookworkshops
- Privé diner
- Terras
- Wijnproeven
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
Alain en zus Nathalie Vermeulen hebben een solide zaak neergezet in hun authentiek 18de-eeuws vakwerkhuis, gelegen aan de rand van Maastricht. In de keuken zwaait chef Mathijs Ramaekers de culinaire scepter en dat doet hij met verve. De borden zijn gul gevuld met gerechten op de klassieke leest geschoeid. Dat...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Tussen het Maasdal en het Heuvelland vinden we ten oosten van Maastricht de Pastory van Alain Vermeulen. Gevestigd in een 18de-eeuws vakwerkhuis waar je naast lekker eten ook een feestje kunt bouwen in de aangebouwde Salle des Fêtes.
Hier geen focus op dure champagne vooraf, maar een start met cava....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Voor wie graag klassiek eet in een klassieke setting en geen waarde hecht aan toelichting van spijs en drank, is De Pastory een prima adres. In de vakwerkboerderij, met intiem terras met dakplantanen op de binnenplaats van gastheer en eigenaar Alain Vermeulen, staat chef-kok Mathijs Ramaekers aan de kachel. De...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Nog steeds wordt hier niet verteld wat er op het bord ligt. En ook de wijnadviezen van de doorgaans betrouwbare Alain Vermeulen zijn niet helemaal meer toereikend. En dat vinden wij een gemiste kans, zeker wanneer er zoveel mooie en betaalbare keuzes op de wijnkaart staan. Aan belangstelling geen gebrek,...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Dertig jaar geleden startten Jan en Wies Vermeulen hun familierestaurant in een fraaie 300 jaar oude voormalige pastorie in Cadier en Keer. Inmiddels staan zoon Alain en dochter Nathalie aan het roer van dit geoliede bedrijf, dat naast het restaurant tevens een salle des fètes herbergt, waar Nathalie de leiding...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
In deze imposante boerderij met zwarte balken word je met een handdruk door Nathalie Vermeulen en haar broer Alain verwelkomd. De restauranttafels zijn verdeeld over verschillende ruimtes en in zomerse tijden is eten op het terras aan te raden. Een niet te omvangrijke menukaart biedt mogelijkheden om voor een vaste...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Met een stevige handdruk worden we vriendelijk ontvangen in dit tot de laatste tafel gevulde knusse restaurant van broer Alain en zus Nathalie Vermeulen. Er is tevens een zaal voor besloten feesten en partijen. Uit de keuken onder leiding van chef-kok Camille Marell komen klassiek Frans geschoolde gerechten met een...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 13:00 - 17:00 Diner: 18:00 - 22:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Woensdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Vrijdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Italiaans
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
6267 AA, Cadier en Keer