Kaatje bij de Sluis
Blokzijl, OverijsselFrans
Kenmerken
- Overnachting
- Privé diner
- Online reserveren
Waarderingen
- Michelin
2024
Al jaren een vaste waarde in het voormalig Zuiderzeestadje Blokzijl. In 2022 is het restaurant en het kleinschalige hotel aan de overkant overgenomen door voormalig souschef patron-cuisinier Thomas Deli en maître Lotte Veldman. Deze jonge en enthousiaste ondernemers is er alles aan gelegen om de hoge kwaliteit van Kaatje voort...
2023
Aan de sluis in hartje Blokzijl vinden we Kaatje, sinds jaar en dag een gerenommeerd restaurant, van Harald Hovenkamp en Peter Postma, dat onlangs is overgenomen door sous-chef Thomas Deli en maître Lotte Veldman. Het interieur is al jaren onveranderd, net als de stijl van de keuken. Gerechten als paté...
2022
Gelegen in het centrum van het pittoreske Zuiderzeestadje Blokzijl. Het monumentale pand is rustig ingericht, de sfeer is ontspannen en gemoedelijk. Zowel boven als beneden is het restaurant volledig bezet. Patron-cuisinier Peter Postma kookt de klassiek Franse keuken met eigentijdse toepassingen. Specialiteiten zijn weerribben-ree en kreeft. Bij het aperitief komen...
2021
Kaatje bij de Sluis. Al meer dan vijfenveertig jaar een begrip in het historische Zuiderzeestadje Blokzijl en ver daarbuiten. In dit charmante en rustig ingerichte monumentale pand met als blikvanger paarse fauteuils zijn chef Peter Post en SVH Meestergastheer en sommelier Harald Hovenkamp de patrons. Samen met een hartelijk en...
2020
Rustig en smaakvol ingericht restaurant in een monumentaal pand in het pittoreske Zuiderzeestadje Blokzijl. Peter Postma en Harald Hovenkamp zijn de patrons en zij voeren respectievelijk de keuken (zeer op zijn taak berekend) en de bediening (deskundig, jong, dienstbaar en goed gekleed) aan. We beginnen met wat macadamianoten en pittige...
2019
We worden met een ferme handdruk ontvangen door de goedlachse gastheer-sommelier Harald Hovenkamp. Het is gezellig rumoerig in het overwegend witte restaurant met een wand met ingelijste cartoons. De paarse stoelen geven kleur, net als de schilderijtjes aan de muur, de lichthouten tafels hebben geen tafellinnen op een servet na....
2018
In het pittoreske en waterrijke Blokzijl is het iedere keer weer gastvrij thuiskomen in een gastronomische rust. Chef-kok Peter Postma en gastheer-sommelier Harald Hovenkamp maken welbewuste keuzes, ze zijn en blijven herkenbaar ‘Kaatje’ en dat is knap. De bekende cartoons van politieke tekenaars hebben een prachtige plek op een vaste...
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | (lunch) 12:00 - 13:30 (diner) 18:30 - 20:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | (diner) 18:30 - 20:00 |
Woensdag: | (diner) 18:30 - 20:00 |
Donderdag: | (diner) 18:30 - 20:00 |
Vrijdag: | (diner) 18:30 - 20:00 |
Zaterdag: | (lunch) 12:00 - 13:30 (diner) 18:30 - 20:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
8356 DV, Blokzijl