Restaurant Codium
Goes, ZeelandInternationaal
In een rustig hoekje van Goes biedt Codium een culinaire beleving met seizoensgebonden gerechten, gepresenteerd als kunstwerken. Chef Wouter Kik zet met zijn team unieke combinaties op tafel zoals tarbot met artisjok en basilicumemulsie. Het dessert, met honing en yuzu, vormt een smakelijk slotstuk. Codium’s verfijnde creaties en gastvrije service maken het een must-visit voor fijnproevers.
Kenmerken
- Open keuken
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Waarderingen
- Michelin
Reviews
2025
Codium van eigenaars chef Wouter Kik en gastheer-sommelier Jean Luc Etienne, gelegen aan een rustig pleintje in Goes, groeit en bloeit. In combinatie met hun toegewijde team spat het enthousiasme en de kennis ervanaf. Elke hap is raak en in elk gerecht proef je pure smaken die diepgang hebben en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Codium is een zeewier en staat voor chef Wouter Kik en maître en sommelier Jean-Luc Etienne symbool voor lokale en verse producten en de geur van de zee. Niet verwonderlijk dus dat vis, schaal- en schelpdieren een allesbepalende rol spelen in dit charmante restaurant in het centrum van Goes. Wouter,...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Er zijn restaurants waar je bij elk bezoek weer verrast wordt met bijzondere creaties en smaken. Restaurant Codium in het centrum van Goes is er zo een. Vanaf het begin van zijn carrière weet chef Wouter Kik met zijn enthousiasme en kennis van producten elke keer weer te boeien. De...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Wouter Kik en Jean Luc Etienne hebben in het hart van Goes een moderne ambiance neergezet waar de zintuigen worden geprikkeld door een internationale keuken, bereid met rijke producten uit de Zeeuwse provincie. Chef Wouter verdiept zich in fermenteren en inmaken. Aan de gerechten worden friszure toevoegingen gedaan uit grote...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
We vallen maar meteen met de deur in huis: wat wordt hier goed gekookt! Geraffineerd, verfijnd, mooie bitters, zachte zuren, fris, aards, romig, knapperig. Alle zintuigen worden geprikkeld. De man achter al dit moois is de jonge en talentvolle mede-eigenaar en chef Wouter Kik. Hij werkte voorheen bij onder meer...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Wouter Kik en Jean Luc Etienne, respectievelijk chef en gastheer/sommelier zijn neergestreken in Goes. Kik komt van De Kromme Watergang in Hoofdplaat en Etienne was restaurantmanager en sommelier van Parkheuvel in Rotterdam. Beiden wilden graag samenwerken maar dan in een eigen restaurant. Welnu, Codium is het resultaat en we vallen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Woensdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 21:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 15:00 Diner: 18:00 - 21:00 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 22:00 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner