Oesterbeurs
Yerseke, ZeelandFrans
In Yerseke zet de Oesterbeurs de pure Zeeuwse keuken centraal. Chef Maurice Mulder bereidt verse visgerechten zoals hamachi en bouillabaisse met lokale producten. Dit restaurant combineert verfijnde gerechten met een ontspannen sfeer en een uitgebreide selectie regionale wijnen, ideaal voor een authentieke culinaire beleving.
Kenmerken
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
Verse lokale producten en een goede kennis van hoe die het beste te bereiden zijn. Dat is de basis waarop restaurant De Oesterbeurs in Yerseke al vele jaren werkt. Chef en eigenaar Maurice Mulder legt al zijn kunnen in de gerechten die hij maakt. Hij is daarnaast ook nog eens...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Patron-cuisinier Maurice Mulder heeft geïnvesteerd in nieuw meubilair en de fluwelen kuipstoelen zitten als gegoten. De Oesterbeurs is een vertrouwd adres met constante kwaliteit want Mulder gaat voor het beste product. Zo heeft hij behalve oesters uit nabijgelegen oesterputten ook Gillardeau-oesters op de menukaart staan, die vlezig zijn en het...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
De Oesterbeurs in Yerseke staat al jaren garant voor topkwaliteit. Patron-cuisinier Maurice Mulder kookt met superverse ingrediënten genereuze schotels die zonder uitzondering uitstekend in balans zijn. De menukaart is niet heel uitgebreid, maar biedt voor elk wat wils. Het zit fijn en ruim in het huiskamerrestaurant aan mooie lichte tafels...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Huiskamerrestaurant De Oesterbeurs biedt een voortreffelijke keuken die aangevoerd wordt door patron-cuisinier Maurice Mulder. Het interieur is opgefrist, de toog bij de bar is verdwenen en met de lichthouten tafels met gouden bies oogt het lekker licht en ruim. Over het gebodene kunnen we kort zijn: dat deugt aan alle...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
In hartje Yerseke en op loopafstand van de Oosterschelde, de kraamkamer van de Zeeuwse oesters, mosselen én kreeften, bevindt zich het witgepleisterde huiskamerrestaurant Oesterbeurs. De eigenaar is meteen ook de chef-kok en laat Maurice Mulder maar lekker begaan, want dat is hem zeer toevertrouwd. Het aanbod is wat voorspelbaar, maar...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Het Oosterschelde kreeftenseizoen heeft aanvang genomen en bij Oesterbeurs is er een heel menu op afgestemd. We twijfelen geen moment: daar willen we meer van weten. Het zit gerieflijk in het sfeervol en verzorgd ingerichte restaurant van patron-cuisinier Maurice Mulder. Bij een cocktail van cava, rode port, aardbeitjes en basilicum...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Wat wordt er toch heerlijk gekookt in restaurant Oesterbeurs in Yerseke, dat bekend staat om de voortreffelijke oesters, mosselen, kreeften en andere heerlijkheden uit zee. Daar weet eigenaar en chef Maurice Mulder heel goed raad mee. De bereidingen zijn gebaseerd op de klassieke keuken en goed uitgevoerd. We genieten van...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:00 - 13:30 Diner: 18:00 - 20:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Gesloten |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 13:30 Diner: 18:00 - 20:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 13:30 Diner: 18:00 - 20:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 13:30 Diner: 18:00 - 20:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner