Katseveer
Wilhelminadorp, ZeelandInternationaal
Kenmerken
- Overnachting
- Terras
- Aan het water
- Online reserveren
- Reserveren per email
Aangesloten bij
- Alliance Gastronomique
2024
Maître en sommelier Paul Labruijère en chef-kok Leon Vermaire hebben hun zaken sinds de overname perfect voor elkaar. Het interieur van Katseveer, gevestigd in een voormalig veerhuis, heeft inmiddels subtiel wat veranderingen ondergaan met iets minder decoraties en strakker gedekte tafels. De kernwaarden van het restaurant, te weten een uitstekende...
2023
Liggend aan de Oosterschelde en gevestigd in het oude veerhuis. Het zit fijn in comfortabele stoelen aan houten tafels gedekt met grote linnen servetten. Het uitzicht is rustgevend, een strandje voor de deur en bootjes die traag voorbijglijden. Deze omgeving is een blijvende inspiratiebron. En dat zien we en dat...
2022
Patron-cuisinier Rutger van der Weel is er alles aan gelegen om elke dag een topprestatie neer te zetten. Samen met zijn sterke team, waaronder sous Leon Vermaire, werkt hij met uiterste concentratie aan de vervolmaking van zijn dishes. ‘Koken is passie’, zoals Rutger het verwoordt. En die passie proeven we...
2021
“Zonder topproducten krijg je geen topgerecht.” Dat is waar patron-cuisinier Rutger van der Weel voor staat. Inmiddels bestiert hij al een heel aantal jaren het prachtige Katseveer, samen met zijn vrouw Jessica. Een sterk team, dat elkaar leerde kennen tijdens hun werk bij Inter Scaldes. Jessica van der Weel: “We...
2020
Al zestien jaar beheren Rutger en Jessica van der Weel deze prachtige zaak aan de Oosterschelde. Zij veranderen het interieur voortdurend en intussen verfijnt Rutger zijn Zeeuws-internationale kookstijl waarmee hij nu in sneltreinvaart afstormt op de top. Wij beginnen met lekkernijen op basis van de vijf smaken. Zout: gefrituurde zeesla...
2019
We worden deze midweekse avond gul onthaald door maître-gastvrouw Jessica van der Weel en schuiven aan in een afgeladen eetzaal vol Belgische culikenners, lokale smulpapen en andere liefhebbers van lekker eten. Terwijl de avondzon voor onze neus talmend wegzinkt in de Oosterschelde, geeft eigenaar-chef Rutger van der Weel direct zijn...
2018
Voldaan en tevreden keren wij huiswaarts van het bezoek aan dit uitstekende restaurant van Rutger en Jessica van der Weel. Het ligt tussen Goes en Zierikzee aan de Oosterschelde, de sfeer is maritiem en ook intiem. Binnen zitten de witlederen stoelen heerlijk, buiten op het terras dat is afgesloten met...
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | (diner) 18:00 - 00:00 |
Woensdag: | (lunch) 12:00 - 17:00 (diner) 18:00 - 00:00 |
Donderdag: | (lunch) 12:00 - 17:00 (diner) 18:00 - 00:00 |
Vrijdag: | (lunch) 12:00 - 17:00 (diner) 18:00 - 00:00 |
Zaterdag: | (diner) 18:00 - 00:00 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner