Kok Verhoeven
Tilburg, Noord-BrabantInternationaal
In een moderne setting in Tilburg biedt Kok Verhoeven een gezellige en levendige sfeer. Chef Hans Verhoeven presenteert een breed scala aan verfijnde vis- en vleesgerechten, zoals een tartaar van corvina met frisse appels, en malse kalfshaas in krachtige balsamico. Met een elegante wijnselectie en een vlotte, gastvrije bediening, blijft deze stijlvolle eetgelegenheid een favoriete bestemming voor fijnproevers die houden van een ontspannen ambiance met hoogstaande culinaire ervaringen.
Kenmerken
- Open keuken
Reviews
2025
In dit moderne restaurant van eigenaar en chef Hans Verhoeven heerst een ongedwongen en levendige sfeer. De langgerekte stijlvolle eetzaal zit bomvol en het vrolijke Brabantse gekrakeel van de gasten overstemt de bedrijvigheid in de open keuken. Uit de keuken van Hans komen vooral visgerechten, waaronder een keur aan fruits...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Open keuken, comfortabel meubilair, modern en sfeervol, een wijnkamer voor proeverijtjes of private diners en als blikvanger over de volle lengte van de eetzaal een enorm homarium. Hans Verhoeven, de aardige patron-cuisinier schotelt ons een reeks heerlijke gerechten voor. Met vis in de hoofdrol, vlees is er ook, zij het...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Vis, schaal- en schelpdieren spelen de hoofdrol in de keuken van patron-cuisinier Hans Verhoeven, maar ook als je daar niet van houdt is er keus. Het zit gemoedelijk in de eigentijds ingerichte chique pijpenla met zorgvuldig gedekte ronde tafels langs de raampartij en vierkante aan de binnenzijde. Elke tafel is...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
In de open keuken van dit moderne naar chique neigende Restaurant Kok Verhoeven bereidt patron-cuisinier Hans Verhoeven eigentijdse gerechten op klassieke basis. Het meer casual Brasserij Kok Verhoeven is onder hetzelfde dak gevestigd. Bij het aperitief, een coupe champagne van Laurent Perrier, krijgen we zwarte olijven, op smaak gebracht met...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Visliefhebbers zijn aan het juiste adres bij Restaurant Kok Verhoeven van Hans Verhoeven en zijn vrouw Angela. De ruime en chique, modern ingerichte eetzaal – zorgvuldig met linnen gedekte tafels waarop een klein tafellampje, gestoffeerde fauteuils en comfortabele muurbanken, consoles met grote vazen gevuld met boeketten en grote raampartijen met...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Patron-cuisinier Hans Verhoeven en zijn vrouw Angela voeren naast hun brasserie in het hart van Tilburg, inmiddels al een aantal jaar het grote en modern ingerichte restaurant Kok Verhoeven. We zitten aan een verhoogde tafel bij de bar met zicht op de keuken en de bassins met kreeften, die hier...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Aan de vernieuwde Spoorzone bevindt zich dit modern ingerichte restaurant van patron-cuisinier Hans Verhoeven. Kok Verhoeven heeft ook een brasserie. Op de menukaart veel verse visspecialiteiten en mogelijkheden voor shared dining. De zeeduivel is mals en sappig met geroosterde prei, gefrituurde oester en schuim van riesling. De oester had iets...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Lunch: 12:00 - 17:00 Diner: 17:00 - 22:00 |
Dinsdag: | Lunch: 12:00 - 17:00 Diner: 17:00 - 22:00 |
Woensdag: | Lunch: 12:00 - 17:00 Diner: 17:00 - 22:00 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 17:00 Diner: 17:00 - 22:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 17:00 Diner: 17:00 - 22:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 17:00 Diner: 17:00 - 22:00 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
5014 DC, Tilburg