La Provence
Driebergen-Rijsenburg, UtrechtFrans
Kenmerken
- Terras
- Online reserveren
Waarderingen
- Michelin
2024
Al jaren een vaste waarde in deze gids en niet meer weg te denken in de Nederlandse gastronomie. Fine dine-restaurant La Provence in Driebergen, opgericht in 1974 door Anton en Wenny van Alten en inmiddels geleid door zoon en cuisinier André van Alten en zijn echtgenote, gastvrouw-sommelier Tanja Klok, kan...
2023
De stijlvolle, warm-moderne eetzaal, de keuken die uitstekend bereide, kleurrijk opgemaakte gerechten levert, en de professionele bediening positioneren dit restaurant van patron-cuisinier André van Alten en zijn echtgenote, gastvrouw-sommelier Tanja Klok, onder de toppers. Wij mogen aanschuiven op het zonnige buitenterras met witgedekte tafels, bloemen en coniferenhagen en we proeven...
2022
Patron-cuisinier André van Alten en gastvrouw-sommelier Tanja Klok leveren al jaren onverminderde kwaliteit in hun fine dining restaurant aan de Hoofdstraat van Driebergen. André kookt de klassiek Franse keuken maar schuwt niet daar eigentijdse bereidingstechnieken aan toe te voegen. De ontvangst door de jonge zwarte brigade is allerhartelijkst en in...
2021
Patron-cuisinier André van Alten en gastvrouw-sommelier Tanja Klok streven naar perfectie in dit modern ingerichte restaurant waar opperste kwaliteit van het gebodene voorop staat. In de met donkere muren beschilderde eetzaal met hier en daar een opvallend kunstwerk zijn de ronde tafels zorgvuldig met linnen gedekt. Het bestek glimt en...
2020
In dit vrij modern ingerichte restaurant bieden patron-cuisinier André van Alten en gastvrouw-sommelier Tanja Klok een gastronomische topavond. Dat ontdekken we al bij de amuses: krokantje van rijst, Indiase curry, crème van bataat en limoen (prachtige smaakcombinatie), wafeltje van maïs. En tomatensalsa met jalapeñopeper en krokante cilinder gevuld met tonijn,...
2019
Al meer dan veertig jaar een begrip op de Utrechtse Heuvelrug. Door Anton van Alten uitgebouwd van café tot bistro en uiteindelijk tot restaurant. En nu door zoon André verfijnd tot een gastronomisch trefpunt. Met een inmiddels opgefrist interieur. Eén van de amuses brengt die geschiedenis in herinnering: een nasischijf!...
2018
Het pand aan de doorgaande weg is donker van buiten maar van binnen trendy en smaakvol ingericht. Linnen op de tafels, open keuken. Het terras op binnenplaats heeft grote parasols, omringd door hoge coniferen. Het begin is meteen goed. De keuken van patron-cuisinier André van Alten knipoogt naar het buitenland,...
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | (diner) 18:00 - 21:00 |
Donderdag: | (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00 |
Vrijdag: | (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00 |
Zaterdag: | (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
3971KG, Driebergen-Rijsenburg