Foto 1 van NastriumFoto 2 van NastriumFoto 3 van Nastrium

Nastrium

Helmond, Noord-BrabantAziatisch


Kenmerken

  • Privé diner
  • Online reserveren

Aangesloten bij

  • Les Patrons Cuisiniers

2024
Patron-cuisinier Djailany en gastvrouw Kim van de Laarschot hebben hun horecaruimte uitgebreid en in hun statige herenhuis een fijne vergaderzaal, tevens private-dining-room ingericht. Achterin is een mooie ruimte gecreëerd voor besloten meetings en borrels. Nastrium is afgeleid van het Engelse nasturtium, ofwel Oost-Indische kers, een product dat Djailany graag in...
2023
Wie van de Indische keuken houdt, wordt blij verrast bij een bezoek aan de fraaie villa waarin Nastrium is gevestigd. Chef Djailany van de Laarschot koppelt zijn gedegen kennis van de moderne Franse keuken op een unieke manier aan zijn Molukse roots. Dat levert een reeks gerechten op die veel...
2022
We vallen meteen met de deur in huis: wat wordt hier letterlijk en figuurlijk wonderschoon gekookt. Patron-cuisinier Djailany van de Laarschot heeft het koksvak tot op het bot in de vingers en creëert bijzonder inventieve gerechten. De Franse keuken vormt de basis, vermengd met oosterse accenten die Van de Laarschot...
2021
In een kapitale villa, ooit gebouwd als woonhuis voor een Helmondse houthandelaar, zetelt sinds eind 2017 restaurant Nastrium van de jonge patron-cuisinier Djailany van de Laarschot. De naam Nastrium is afgeleid van het Engelse ‘nasturtium’, Oost-Indische kers, die verwijst naar de Indonesische (Molukse) roots van de patron. De inrichting is...
2020
Nastrium staat voor Oost-Indische kers, een verwijzing naar de Molukse roots van patron-cuisinier Djailany van de Laarschot. In deze klassieke Brabantse villa vinden we enkele uitheemse verrassingen, zoals de prachtige exotische foto’s aan de muren. Ook gerechten krijgen oosterse accenten. Noedels met rendang, schuim van kokos en een pastille van...
2019
Veel gerechten van patron-cuisinier Djailany van de Laarschot zijn geïnspireerd op de keuken van zijn Molukse oma en dat proeven we meteen al terug in de amuses. Emping wordt geserveerd met een dipsaus waar je Indonesië in terug proeft, net als in het toastje met mango en witvis, een nestje...
Sale mockup

Word nu lid van Lekker!

  • Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
  • 100% objectief
  • Totaal overzicht van de beste restaurants
Word lid van Lekker

Openingstijden

Zondag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 20:00
Maandag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 22:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 22:00
Vrijdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 22:00
Zaterdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 22:00

Meer info

Cuisine:
  • Aziatisch
  • Frans
  • Internationaal
  • Vis
Diëet:
  • Vegetarisch
Maaltijd:
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Mierloseweg 130
5707 AR, Helmond