Restaurant de Koetsier
Boxtel, Noord-BrabantFrans
Dit moderne restaurant in een historisch poststation serveert verrassende gerechten, zoals coquille met palingmousse en wilde ganzenborst met spekkoek en hoisinsaus. Chef Ayesta van Hoek’s unieke stijl wordt versterkt door sommelier Martijn Coenen's vernieuwende wijnselectie, gebaseerd op smaaktype. Dit sfeervolle, minimalistische adres verrast met originele, gebalanceerde smaken en een warm onthaal.
Kenmerken
- Vergaderruimte
- Open keuken
- Privé diner
- Terras
- Wijnproeven
- Online reserveren
Reviews
2025
Achter de rustieke aanblik van dit eeuwenoude poststation gaat een bijzonder interieur schuil: eigentijds, minimalistisch en sfeervol. Ook de keuken van chef Ayesta van Hoek en haar partner, gastheer-sommelier Martijn Coenen, is van deze tijd. De kaart biedt, naast keuzes à la carte, een regelmatig wisselend meergangen-verrassingsmenu.
Vier gevarieerde amuses...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Elke twee weken creëert cuisinier Ayesta van Hoek een volledig nieuw verrassingsmenu dat door partner, gastheer en sommelier Martijn Coenen van wonderschoon bijpassende wijnen wordt voorzien. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel en meteen bij binnenkomst in de prachtig verbouwde boerderij met eigentijdse inrichting weet je dat het hier...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Bij binnenkomst valt meteen de spectaculaire verlichting op. Verdeeld over het hele plafond hangt een lichtsnoer met gloeilampjes in verschillende hoogtes. Dat geeft een bijzonder sfeertje. De Koetsier is gevestigd in een antieke boerderij met mooie diepblauwe lambriseringen, hoge ramen en velours stoelen in veel verschillende kleuren. De ronde en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Niet alledaags restaurant van chef Ayesta van Hoek en gastheer en sommelier Martijn Coenen. Gevestigd in een monumentale eigentijds gerenoveerde herberg. Hun eigenzinnigheid vinden we niet alleen terug in de minimalistische inrichting maar vooral ook op het bord en in het glas. De chef beheerst de klassieke keuken maar is...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 17:30 - 22:00 |
Woensdag: | Diner: 17:30 - 22:00 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 14:30 Diner: 17:30 - 22:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 14:30 Diner: 17:30 - 22:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 14:30 Diner: 17:30 - 22:00 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
Maaltijd:
- Lunch
- Diner