Restaurant Eden
Waalre, Noord-BrabantAziatisch
In een frisse setting in Waalre serveert Eden experimentele, seizoensgebonden gerechten van chef Herman Cooijmans. Zijn gerechten combineren originele ingrediënten zoals scheermes met palmhart. Het restaurant blinkt uit in gedurfde smaken en inventieve gerechten, vergezeld van zorgvuldig gekozen wijnen. Een creatieve culinaire reis die je smaakpapillen zal prikkelen.
Kenmerken
- Vergaderruimte
- Overnachting
- Privé diner
- Serre
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Waarderingen
- Michelin
Reviews
2025
Chef Herman Cooijmans vervult alweer een aantal jaar zijn dromen en die gaan verder, want restaurant Eden in Valkenswaard is verhuisd naar een nieuwe locatie in het naastgelegen Waalre. We gaan ditmaal voor het lunchmenu en starten met een Belgische bubbelwijn Crémant de Wallonie L'insoumise uit 2022 en bestellen een...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Compagnon Robin Groos heeft Eden verlaten en Herman Cooijmans is naast chef de cuisine nu ook propriétaire. Je zou bijna aan het pand voorbijlopen, want een onopvallende voorgevel. Eenmaal binnen ervaren we een sfeervolle ambiance met veel natuurtinten. De benedenverdieping is opgedeeld in een aparte dinerkamer aan de voorzijde en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
De regio Eindhoven is gezegend met een keur aan restaurants op culinair hoog niveau. Binnen enkele jaren hebben chef Herman Cooijmans en gastheer-sommelier Robin Groos met hun zaak daartussen een solide plek verworven. Eigentijds en creatief zijn hier de trefwoorden. De bescheiden pui verbergt een sfeervolle ambiance met rustige donkere...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
De hedendaagse ‘Hof van Eden’ ligt verscholen achter een onopvallende voorgevel. Daarachter ontmoet je de gastvrije benadering van patron-cuisinier Herman Cooijmans en gastheer-sommelier Robin Groos. Twee bevlogen horecatijgers die binnen mum van tijd wijd en zijd bekendheid vergaarden. De slang in hun logo verwijst naar de Garden of Eden waar...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Vorig jaar gedebuteerd in deze gids; dit jaar wederom van de partij. Chef Herman Cooijmans en sommelier Robin Groos, eerder lang samengewerkt bij Hostellerie Vangaelen, hebben een gezamenlijke horecadroom gerealiseerd en voeren inmiddels hun eigen sympathieke restaurant in Valkenswaard. De naam Eden is afgeleid van Hof van Eden, dat staat...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Waar eerst Vida Pura huisde, is nu restaurant Eden gekomen van patron-cuisinier Herman Cooijmans en gastheer en aspirant vinoloog Robin Groos. De inrichting is veranderd, de tafelopstelling is ruimer en alles ziet er piekfijn uit. Op de menukaart een op het oog spannend menu van zeven gangen dat vanaf drie...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:00 - 14:30 Diner: 18:15 - 20:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Diner: 18:15 - 20:00 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 14:15 Diner: 18:15 - 20:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 14:15 Diner: 18:15 - 20:00 |
Zaterdag: | Diner: 18:15 - 20:00 |
Meer info
Cuisine:
- Aziatisch
- Frans
- Internationaal
- Italiaans
- Mediteraans
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner