Foto 1 van SavarinFoto 2 van SavarinFoto 3 van SavarinFoto 4 van SavarinFoto 5 van Savarin

Savarin

Rijswijk, Zuid-HollandFrans


Kenmerken

  • Cocktailbar
  • Vergaderruimte
  • High tea
  • Overnachting
  • Privé diner
  • Terras
  • Online reserveren
  • Reserveren per email
Toon minder

Aangesloten bij

  • Jeunes Restaurateurs

2024
Ruim dertig jaar voert patron Patrick van Zuiden aan de rand van Rijswijk Restaurant, Hotel & Spa Savarin, inmiddels samen met mede-eigenaar Stephanie Nunes Querido. Chef Michiel Buker heeft plaatsgemaakt voor Carlos Blankers en aan hem de taak de stabiele keuken voort te zetten. In de voormalige hoeve zijn de...
2023
Twee koks bepalen de nieuwe keukenstijl van restaurant Savarin, onderdeel van het gelijknamige Rijswijkse vijfsterrenhotel. Patron Patrick van Zuiden strikte Michiel Buker voor de functie van chef-kok en dat blijkt een gouden greep: wat op het bord komt is smakelijk en modern en het verraadt vakmanschap. Dat alles in een...
2022
We staan in de lounge van het vijfsterrenhotelcomplex Savarin en worden doorverwezen naar een gebouw links ervan, waar het fine dining restaurant in gevestigd is. Eigenaar Patrick van Zuiden heeft de rechthoekige eetzaal van een sfeervol interieur voorzien en we zitten heel gerieflijk op fijne gestoffeerde banken en stoelen aan...
2021
De eetzaal van restaurant Savarin, gelijknamig aan het prestigieuze vijfsterrenhotel en op drie kilometer afstand van het leuke plaatsje Rijswijk, heeft een heuse facelift ondergaan. De vierkante ruimte is haar boerderijgezicht verloren en is nu een ruimte geworden vol met eigentijds design: gloednieuw mondain meubilair, groen velours beklede stoelen op...
2020
Het gaat goed met Savarin. Behalve aan het prestigieuze vijfsterrenhotel op het terrein besteedt patron Patrick van Zuilen zijn aandacht aan het gelijknamige restaurant waarin vorig jaar nog bar-brasserie l’Entree verscheen (voor passanten en hotelgasten). De ‘eetzaal’ zelf heeft nu een facelift ondergaan: de vierkante ruimte verloor definitief haar boerderij-aanblik...
2019
Patron Patrick van Zuiden heeft de touwtjes strak in handen. De nieuwe chef-kok is Tom de Winter, een twintiger die de moderne en de klassieke keuken in de vingers heeft. Overigens is er weer verbouwd in het complex: bij de ingang is bar-brasserie l’Entree verschenen waar passanten, maar ook de...
Sale mockup

Word nu lid van Lekker!

  • Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
  • 100% objectief
  • Totaal overzicht van de beste restaurants
Word lid van Lekker

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 23:00
Dinsdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 23:00
Woensdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 23:00
Donderdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 23:00
Vrijdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 23:00
Zaterdag: (lunch) 12:00 - 14:00
(diner) 18:00 - 23:00

Meer info

Cuisine:
  • Frans
  • Internationaal
  • Vis
Diëet:
  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrije opties
Maaltijd:
  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner

Locatie

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG, Rijswijk

Patrick van Zuiden
Patrick van Zuiden
Coen Boonstra
Coen Boonstra
Eline Van Zuiden
Eline Van Zuiden
Carlos Blankers
Carlos Blankers