't Ganzenest
Rijswijk, Zuid-Holland
In het elegante voormalige clubhuis van de Rijswijkse Golfclub wordt elk gerecht bij ’t Ganzenest met finesse gepresenteerd. Van amuses met groene tomaat en parmezaan tot runderlende met kalfsjus, chef-kok en sommelier Denah de Roode verzorgt een perfecte culinaire avond. De uitgebreide kaasselectie en verrassende wijnen, zoals een old harvest-sherry, maken een diner hier indrukwekkend en veelzijdig. Voor liefhebbers van klasse en smaak is dit een aanrader.
Kenmerken
- Chef's table
- Vergaderruimte
- Kookworkshops
- Overnachting
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Aangesloten bij
- Les Patrons Cuisiniers
Waarderingen
- Michelin
Reviews
2025
We worden met alle egards ontvangen in het voormalige clubhuis van de Rijswijkse Golfclub, met een chique uitstraling en modern meubilair dat een prachtig contrast geeft met de oude boerderijbalken. Het geheel vormt een sereen decor voor wat naar later zal blijken een avond van pure perfectie wordt. Als aperitief...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
In 2015 gestart als jonge en ambitieuze ondernemer met drie teamleden in dienst. Inmiddels eigenaar en chef-kok van twee restaurants, plus meer dan dertig medewerkers. Erik Tas timmert flink aan de culinaire weg en de horizon is nog lang niet in zicht. ’t Ganzenest is – naast Bij Erik in...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Patron-cuisinier Erik Tas, maître John Groeneveld, chef-kok Gavin Schippers en sommelier Wessel Houben vormen de sterke pijlers waarop het volledig vernieuwde Ganzenest rust. Ze komen uit Parkheuvel, Wox, Niven en Allemansgeest en zijn van plan hun Rijswijkse hotel-restaurant het beste van de streek te maken. Aan de locatie zal het...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Patron-cuisinier Erik Tas legt de lat hoog in zijn nieuwe etablissement gelegen aan de groene rand van Rijswijk. Waar voorheen Niven Kunz achter de pannen stond is het opgeknapte en strak ingerichte domein met klein hotel nu het onderkomen van Tas, waar hij de haute cuisine een warm hart toedraagt....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 22:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 22:00 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 22:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 22:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 22:00 |
Meer info
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner