Sal do Mar
Rhenen, UtrechtInternationaal
In het intieme huiskamerrestaurant Sal do Mar in Rhenen creëert chef Zoë Jonker speelse en uitgebalanceerde gerechten. De sfeer is gezellig en de service persoonlijk. Hoogtepunten zijn de risotto met doperwten en de scholfilet met vadouvan. Met creatieve en kunstig gepresenteerde gerechten, veelal geïnspireerd door Sergio Herman, is Sal do Mar een aanrader voor wie van authentieke smaken in een ontspannen omgeving houdt.
Kenmerken
- Terras
- Online reserveren
Reviews
2025
‘Wij genieten als jij geniet’ aldus chef Zoë en haar man, gastheer en sommelier Ralph Jonker. En daarmee slaan zij de spijker op de kop, want genieten kun je in hun innemende huiskamerrestaurant in hartje Rhenen. De inrichting is eenvoudig maar sfeervol en niets leidt af van wat je op...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
In het centrum van Rhenen, een prachtig stadje aan de (Neder)Rijn, voeren de jonge chef Zoë en haar man, gastheer en sommelier Ralph Jonker, al meer dan zeven jaar een klein maar fijn restaurant. ‘Proef en beleef’ is hun slogan die in neonletters aan de wand hangt. Op de menukaart...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
De jonge chef Zoë en haar man, gastheer en sommelier Ralph Jonker, voeren een klein, ongedwongen en eigentijds ingericht restaurant in het centrum van Rhenen. Maar vergis je niet, beiden zijn ambitieus tot op het bot en stellen alles in het werk om de gasten optimaal te laten genieten van...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Jong en ambitieus zijn ze. Chef Zoë Jonker en haar man, gastheer-sommelier Ralph, timmeren lekker aan de weg in hun kleine en vrolijke restaurant in het centrum van Rhenen. De kookstijl van Zoë is licht en verfijnd en dat proeven we terug in het meergangenmenu, dat uit te breiden is...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Klein vrolijk restaurant in het hart van Rhenen. Gastheer-sommelier Ralph Jonker, vanaf 2007 eigenaar, de eerste jaren samen met zijn broer, werkt inmiddels samen met zijn vrouw, chef-kok Zoë Jonker, die het koksvak leerde bij gerenommeerde restaurants als ’t Kalkoentje, Ciel Bleu, de Kromme Dissel en The Jane in Antwerpen....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Omdat chef Zoë Lensen en haar partner, gastheer Ralph Jonker, zelf graag en vaak uit eten gaan en dan het liefst de hele kaart zouden willen proeven, bedachten zij het concept van kleine gerechten. Op deze manier kun je lekker veel verschillends proeven. Gat in de markt, blijkt, want het...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Met haar indrukwekkende staat van dienst, want onder meer werkzaam geweest bij gerenommeerde restaurants als The Jane (Antwerpen), Ciel Bleu, Oud Sluis en de Kromme Dissel, is Zoë Lensen neergestreken in een klein maar fijn zaakje in het hart van Rhenen. Zij werkt daar samen met haar partner en eigenaar...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:00 - 16:30 Diner: 18:00 - 21:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Gesloten |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 21:30 |
Vrijdag: | Diner: 18:00 - 21:30 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 21:30 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
3911 LA, Rhenen