Sukerieje
Zwolle, Overijssel
De moderne, sfeervolle Sukerieje in Zwolle brengt een eigentijdse keuken met groenten in de hoofdrol. Chef Yannick Roodhof en gastheer Levy van Rijssen serveren creatieve gerechten zoals kingfish met grapefruit en bataatcrème. Met een focus op lokale ingrediënten en een verfijnde wijnselectie biedt Sukerieje een heerlijke avond in een charmante ambiance.
Kenmerken
- Chef's table
- Open keuken
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
De verhuizing van Dalfsen naar Zwolle heeft de Sukerieje geen windeieren gelegd. Behalve de ludieke locatie, in het souterrain van het statige Hopmanshuis, is de hoogwaardige gastronomie van Yannick Roodhof prijzenswaardig en de bediening onder het gastheerschap van sommelier Levy van Rijssen buitengewoon aangenaam. Met een stenen trapje bereiken we...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Sukerieje is verhuisd van Dalfsen naar het oude centrum van Zwolle. Chefs Martijn Kuik en Yannick Roodhof hebben hun intrek genomen in het Hopmanshuis, een statig pakhuis. Bij mooi weer kan er ook op het zonnige terras worden plaatsgenomen. Het zit gerieflijk in de klassieke ruimte die modern van inrichting...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Ooit was de statige witte villa, gelegen aan de Overijsselse Vecht, eigendom van Berend Egberts, directeur van een cichoreifabriek. Hij fuseerde met een branderij uit Winterswijk, de zogenaamde Sukerieje. Tegenwoordig voeren patron-cuisinier Martijn Kuik en zijn partner en gastvrouw Claudia Oro er een culinair paleisje met een sfeervol en kleurrijk...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
In deze voormalige directeurswoning van de cichoreifabriek, een statige witte villa, voeren chef Martijn Kuik en zijn partner, gastvrouw Claudia Oro, het bewind en dat gaat hen meer dan voortreffelijk af. Het menu gaat uit van groente in de hoofdrol en naar wens kan daar een vlees-, vis- of wildsupplement...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
De naam van deze prachtige witte villa, waar ooit Berend Hendrik Egberts woonde, is afkomstig van zijn cichoreifabriek die in 1897 fuseerde met een cichoreibranderij uit Winterswijk, de zogenaamde Sukerieje. Nu zwaait chef-kok Martijn Kuik er, samen met zijn partner en gastvrouw Claudia Oro, de culinaire scepter en dat doen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
De eerste klap is een daalder waard’ Welnu, dat lukt vanavond chef-kok Martijn Kuik en zijn partner en gastvrouw Claudia Oro, beide afkomstig van Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Vanaf binnenkomst tot vertrek: alles klopt en is in balans. In de villa kun je plaatsnemen op de begane grond...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 17:30 - 20:00 |
Woensdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 20:00 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 20:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 20:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:00 - 20:00 |
Meer info
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
Maaltijd:
- Lunch
- Diner