Suzie's & Van Aken
Oegstgeest, Zuid-HollandAziatisch
Dit gezellige restaurant in Oegstgeest, gerund door chef Tom van Aken, combineert de Franse keuken met Aziatische invloeden. Gerechten zoals makreel met garnalen en kalfstong met coquilles worden geserveerd in een informele en sfeervolle setting. De unieke smaken en zorgvuldige wijnselecties maken het tot een must-visit voor liefhebbers van creatieve gerechten.
Kenmerken
- Open keuken
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Reviews
2025
Patron-cuisinier Tom van Aken en gastvrouw en sommelier Suzie van Haaster hebben het goed voor elkaar met hun innemende restaurant aan de rand van Oegstgeest. De sfeer is relaxed, de akoestiek goed en op de achtergrond horen we een zacht muziekje. Het is druk op de avond van ons bezoek....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Dit sfeervolle restaurant van gastvrouw en sommelier Suzie van Haaster en chef-kok Tom van Aken is in het voorjaar geheel verbouwd. De werkbar is verplaatst, tafels, stoelen, bestek en wandbekleding zijn vernieuwd, net als de toiletgroep en het terras. Het resultaat is prachtig met veel luxe en comfort en toch...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Sinds 2017 bestieren chef Tom van Aken en patissier Suzanne van Haaster deze sober ingerichte pijpenla aan de rand van Oegstgeest. Het is rustig tijdens ons lunchbezoek, wat gecompenseerd lijkt te worden door harde muziek die niet erg bekoorlijk klinkt. Op ons verzoek wordt de volumeknop teruggedraaid. Tom kookt de...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Kunsthistorica en patissier Suzanne van Haaster en haar echtgenoot Tom van Aken (hij kookte onder meer bij In den Doofpot in Leiden) zijn al enkele jaren de patrons van dit populaire restaurant in Oegstgeest. Hij de chef-kok, zij de alom aanwezige gastvrouw en sommelier in deze enigszins spartaans ingerichte, vierkante...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
Verrassing in de regio Leiden, deze nog jonge, sfeervolle zaak van Suzanne van Haaster (kunsthistorica en patissier) en Tom van Aken (chef-kok, werkte o.a. bij Dartel en In den Doofpot in Leiden). Zij maakt nog steeds gemiddeld 130 taarten per week voor restaurants in de regio, maar in hun eigen...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Diner: 17:30 - 00:00 |
Woensdag: | Diner: 17:30 - 00:00 |
Donderdag: | Diner: 17:30 - 00:00 |
Vrijdag: | Lunch: 12:30 - 16:30 Diner: 17:30 - 00:00 |
Zaterdag: | Lunch: 12:30 - 16:30 Diner: 17:30 - 00:00 |
Meer info
Cuisine:
- Aziatisch
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner