“Pure ingrediënten, vol van smaak, staan bij Suzie’s & Van Aken in Oegstgeest centraal. Als chef-kok en patissier werken wij met producten waar wij de herkomst van kennen. Smaakcombinaties worden met volle overgave en op ambachtelijke wijze voor u bereid. Geniet van een culinaire tocht vol verassingen en verhalen over misschien wel onze moestuin of toch die mooie fles wijn uit de Rioja.. Geniet van de bevlogenheid van onze koks en proéf. Geen smaakpapil blijft onberoerd bij ons in het restaurant.” Suzie begon Suzie’s in de zomer van 2015, na een masteropleiding kunstgeschiedenis. Inmiddels drie jaar verder, heeft zij een patisserie opleiding afgerond en is de leverancier van onder andere de Hortus Botanicus (Leiden), Strandpaviljoen Willy Zuid (Katwijk), Brasserie Buitenhuis (Valkenburg), De Poort van Leyden (Leiden), Schuitemaker (Katwijk), Strandpaviljoen SandCbar (Katwijk), Witsand (Noordwijk), Tulum Tulum (Noordwijk) en De Branding (Noordwijk). "s'Avonds sta ik als gastvrouw aan de voorkant, met mijn rechterhand Rosanne. Samen volgens wij momenteel de WSET3 Wijnopleiding". Tom is chef-kok en werkte in het verleden bij onder meer De Beukenhof (Oegstgeest), Restaurant Dartel (Leiden), Restaurant de Knip (Voorschoten), Visrestaurant KW106 (Katwijk) en Restaurant In Den Doofpot (Leiden). Als mede-eigenaar en chef-kok van Bistro Bree56 in Leiden, besloot Tom om zijn horizon te verbreden in Oegstgeest - direct werpt deze keuze haar vruchten af met prachtige recensies in De Telegraaf, Het Leids Dagblad, LEKKER500 én de Gault Millau. Van Aken bedrijft een Frans-Aziatische keuken. Veel van de in de keuken gebruikte groenten, kruiden en eetbare bloemen, worden door de koks verbouwd in de moestuinen van Endegeest.

Adres
Geversstraat 63a, Oegstgeest Kaart
Contact
071 889 3524 Bellen Zie website
Enkele kenmerken
Met catering

Recensie
Verrassing in de regio Leiden, deze nog jonge, sfeervolle zaak van Suzanne van Haaster (kunsthistorica en patissier) en Tom van Aken (chef-kok, werkte o.a. bij Dartel en In den Doofpot...

Kenmerken

Kenmerken van: Suzie's & Van Aken

Cuisine
Internationaal

Reservering

Dieet

Maaltijden
Diner

Kenmerken
Met catering

Openingstijden
zondag Gesloten
maandag (diner) 17:30 - 21:30
dinsdag (diner) 17:30 - 21:30
woensdag (diner) 17:30 - 21:30
donderdag (diner) 17:30 - 21:30
vrijdag (diner) 17:30 - 21:30
zaterdag (diner) 17:30 - 21:30

Locatie
Geversstraat 63a, Oegstgeest

071 889 3524

info@suziesenvanaken.nl

Brigade