’t Nieuwe Diekhuus
Terwolde, GelderlandInternationaal
Met een prachtig terras aan de IJsseldijk, biedt ’t Nieuwe Diekhuus een Franse keuken met regionale ingrediënten. Chef Marco van Lohuizen serveert onder meer tournedos van scholfilet en Veluwse eendenborst, allemaal perfect bereid en vergezeld door uitmuntende wijnen uit de eigen wijngaard. De gastvrije sfeer en het zorgvuldige interieur maken elk bezoek een plezier.
Kenmerken
- Online reserveren
Reviews
2025
Uiterst verzorgd rietgedekt restaurant met groot terras aan de voorzijde, liggend op de dijk van de IJssel met weids uitzicht over het water. Eigenaar Jeffrey Fuhler, in 2017 de zaak overgenomen van zijn ouders Stef en Irma Fuhler, heeft zijn zaken goed voor elkaar. Je kunt hier terecht voor koffie...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
In dit prachtige, rietgedekte restaurant op de dijk van de IJssel met fabelachtig uitzicht over het water, wordt onverminderd goed gepresteerd. Het snelle tempo van serveren is rustiger dan voorgaande jaren, maar stilzitten doet de jonge, vriendelijke en vooral bevlogen brigade allerminst. Chef-kok Marco van Lohuizen en zijn sous Siebe...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Net als vorig jaar is het tempo hier onverminderd hoog en moeten we zelfs een keer vragen of we wat adempauze kunnen krijgen. Verder alleen maar lof voor dit laagdrempelige, comfortabel ingerichte restaurant van Jeffrey Fuhler, gevestigd in een prachtig rietgedekt pand op een fraaie dijklocatie. Bij mooi weer heb...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Als wij rond half acht arriveren voor het diner zitten de meeste gasten al aan het hoofdgerecht. Gedurende de avond ervaren we dat we moeten inlopen en om half tien zitten we aan de koffie die ons tijdens het dessert al aangeboden wordt. De eetzaal is dan nagenoeg leeg. Jeffrey...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Vorig jaar nieuw in deze gids. Stef en Irma Fuhler voeren hier, samen met zoon Jeffrey, het bewind. Zij kochten het pand eind 2018, knapten het volledig op, richtten het modern en comfortabel in en namen chef-kok Gijs Koopman aan. Gijs kookt puur, zonder liflafjes, maar mooie gebalanceerde gerechten van...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Stef en Irma Fuhler zijn, samen met hun zoon Jeffrey, de nieuwe eigenaren van het compleet verbouwde ’t Nieuwe Diekhuus, waar genoten kan worden van een kop koffie met iets lekkers erbij, zoals taart van de lokale bakker, een – al dan niet aangekleed – borreltje, lunch en diner. Eyecatcher...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:00 - 23:00 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Gesloten |
Donderdag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:00 - 23:00 |
Vrijdag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:00 - 23:00 |
Zaterdag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:00 - 23:00 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
Maaltijd:
- Lunch
- Diner