’t Vlasbloemeken
Koewacht, ZeelandFrans
Na een grondige restauratie heropent ’t Vlasbloemeken in Koewacht met nieuwe flair. Chef Eric kookt Franse gerechten met Zeeuwse ingrediënten, zoals gerookte zalm en perfect gebakken kabeljauw met wortel en couscous. Gastvrouw Bianca brengt een romige chardonnay die de smaken versterkt. Het dessert is een visueel en smaakvol hoogtepunt, en de sympathieke service zorgt voor een onvergetelijke ervaring. ’t Vlasbloemeken is terug en beter dan ooit.
Kenmerken
- Open keuken
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
Waarderingen
- Michelin ster
Reviews
2025
Na maanden van herstelwerkzaamheden na een nare brand staan Eric en Bianca van Bochove weer honderd procent aan in hun deels vernieuwde restaurant in het Zeeuwse Koewacht. Het meubilair is nieuw, de vloerbedekking is vervangen en de sfeer is in eenzelfde stijl weer teruggebracht. De eetzaal is gevestigd op de...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Dat veel Belgische gasten restaurant 't Vlasbloemeken bezoeken is niet zo verwonderlijk, want gelegen in het Zeeuws-Vlaamse grensdorp Koewacht. De oversteek is zo gemaakt. Eric en Bianca van Bochove voeren al heel wat jaren een fine dine-restaurant en met de veelheid aan verse ingrediënten die Zeeland te bieden heeft viert...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
In het Zeeuws-Vlaamse grensdorp Koewacht voeren Eric en Bianca van Bochove sinds 2005 hun lieflijke restaurant ’t Vlasbloemeken. Chef Eric hanteert de slogan ‘al het lekkers van zee/vee/veld’ en dan met name uit de nabije omgeving. Zeeland heeft een grote rijkdom aan mooie ingrediënten stelt hij, dus waarom zou je...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
Patron-cuisinier Eric en zijn charmante eega, gastvrouw Bianca van Bochove, voeren inmiddels al heel wat jaar hun fijne restaurant in het Zeeuws-Vlaamse grensdorp Koewacht. Inmiddels heeft het interieur een flinke gedaantewisseling ondergaan. De setting is modern retro in de hoofdkleuren rood, grijs en blauw. De gestoffeerde stoelen zitten gerieflijk en...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Eigenaarskoppel Eric en Bianca van Bochove zijn sinds eind 2005 eigenaren van dit modern ingericht etablissement in het dorpje Koewacht. De Belgisch-Nederlandse grens loopt dwars door de eetzaal. Het kan dus zomaar gebeuren dat jij in Zeeland zit en je tafelgenoot in Oost-Vlaanderen. Het motto van chef Eric is om...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
De Belgisch-Nederlandse grens loopt hier dwars door de eetzaal. Het kan dus zomaar gebeuren dat je zelf in Zeeland zit, maar je tafelgenoot in Oost-Vlaanderen. Eigenaarskoppel Eric en Bianca van Bochove spinnen in ieder geval garen bij die geografische ligging: nu eens betrekken zij hun ingrediënten uit het zilte Zeeuwse...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
De ontvangst is groots in dit sfeervol en modern ingerichte restaurant van patron-cuisinier Eric en gastvrouw-sommelier Bianca Bochove. Maar liefst zes amuses passeren de revue, waarvan de hummus met verschillende bereidingen van rode biet, vadouvanmayonaise en krokante wontonvelletjes een veelbelovende start is. De kaart bevat een negengangenmenu om keuze uit...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Lunch: 12:00 - 13:30 Diner: 18:00 - 20:30 |
Donderdag: | Lunch: 12:00 - 13:30 Diner: 18:00 - 20:30 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 13:30 Diner: 18:00 - 20:30 |
Zaterdag: | Diner: 18:00 - 20:30 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
4576 AL, Koewacht