Zoals wij het zien is er in de wereld en in de seizoenen een evolutie gaande. Het lijkt wel alsof alles verschuift. Je voelt, proeft en ziet het om ons heen. Een mooi moment om ons op een andere frequentie te gaan begeven. Zo zijn er veel prachtige etiquette waar we veel respect voor hebben, maar sommige laten we achterwege omdat wij ze niet allemaal meer van deze tijd vinden. We doen het op onze manier. Onze kookstijl is geïnspireerd op Azië, op de dag en lessen die we bewust meemaken en onze Kebun Sayur, wat de Indonesische vertaling is van groentetuin.

Adres
Markt 213, 5701RJ Helmond Kaart
Contact
0492 535 206 Bellen Zie website
Enkele kenmerken

Recensie
‘Gerechten met Aziatische invloeden die je wakker schudden’. Zo omschrijft Jermain de Rozario zijn kookstijl. Het zit gerieflijk in zijn onderkomen in Villa Prinzen, een prachtig oud hoekpand met binnentuin...
Houten vloer, wanden met graffitikunst, luxaflex, bar, open keuken en gestoffeerde kuipstoelen aan gedekte tafels onder een donkerbruin plafond vol hangplanten en bamboe-lampen. Ziehier het ongedwongen interieur van Jermain de...
Jermain de Rozario, in het verleden een talentvolle pupil van Soenil Bahadoer (De Lindehof Nuenen), is verhuisd van zijn restaurant aan de Steenweg naar de monumentale Villa Prinzen op de...
Onder bezielde leiding van Soenil Bahadoer (Lindehof Nuenen) ontwikkelde Jermain de Rozario zich razendsnel tot een ambitieuze chef die sinds 2016 in het centrum van Helmond zijn eigen restaurant voert....

Kenmerken

Kenmerken van: De Rozario

Cuisine
Aziatisch

Reservering
Online reserveren, Reserveren via email

Dieet
Vegetarisch, Veganistische opties, Glutenvrije opties

Maaltijden
Lunch, Diner

Kenmerken

Openingstijden
zondag (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 18:00 - 21:00
maandag (diner) 18:00 - 21:00
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00
vrijdag (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00
zaterdag (lunch) 12:00 - 14:00 (diner) 18:00 - 21:00

Locatie
Markt 213, 5701RJ Helmond

0492 535 206

[email protected]

Brigade