Tribeca
Heeze, Noord-BrabantInternationaal
Kenmerken
- Chef's table
- Kookworkshops
- Open keuken
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Waarderingen
- Michelin
2024
Gepaard gaand aan Brabantse gastvrijheid staat de charmante Claudia Sobecki haar gasten bij de voordeur op te wachten om ze te begeleiden naar een smetteloos met wit linnen gedekte tafel in een strak ingericht restaurant. We manoeuvreren ons in de draaiende lederen kuipstoelen die – eenmaal gesetteld – weldadig aanvoelen....
Meer lezen? Registreer gratis! Of log in
2023
Geweldige keuken, vakkundige bediening, prachtige ambiance: Jan en Claudia Sobecki, die vijf jaar geleden in Heeze neerstreken, hebben nagenoeg alles mee. Regelmatig hebben we hier op het prachtige buitenterras gezeten, maar deze keer houden de weergoden ons binnen. Aan een ronde tafel met wit linnen servetten, een zonderlinge klik-draai stoel...
Meer lezen? Registreer gratis! Of log in
2022
Wat een geweldige zaak is dit toch, wat een voortreffelijke keuken en wat een vakkundige bediening. Jan en Claudia Sobecki, die hier enkele jaren geleden neerstreken, mogen zich in de handen knijpen. Ons plekje is deze keer het prachtige buitenterras, overschaduwd door een enorme eik, met uitstekend zittende fauteuils en...
Meer lezen? Registreer gratis! Of log in
2021
Eerlijke smaken. Daar draait het om in het memorabele eetpaleis van Jan en Claudia Sobecki. Terug naar het klassieke koken, maar dan anno nu. De gerechten van Jan zijn doorspekt met trouvailles uit zijn mondiale verleden, van innovatief Amerika tot klassiek Parijs. Van ver weg en dichtbij. Van verfijning en...
Meer lezen? Registreer gratis! Of log in
2020
De ijver en het vakmanschap waarmee de Sobecki’s in korte tijd een memorabel eetpaleis hebben neergezet in Heeze, is benijdenswaardig. Aan dit succes ligt, naast fenomenale kookkunst, een verstandig personeelsbeleid ten grondslag. Zo heeft Tribeca met het binnenhalen van SVH Wijnmeester Roy Pelgrim en zijn Cordial-pupil Adriaan Visser een geweldige...
Meer lezen? Registreer gratis! Of log in
2019
De sympathieke zaak van Jan en Claudia Sobecki is inmiddels een ‘keukenkamer’ rijker. We slaan er de gedisciplineerde verrichtingen van de koks gade. Hun tiengangen dagmenu is van begin tot einde overrompelend goed. Ook het gastheerschap onder leiding van Roy Pelgrim, afkomstig uit Cordial in Oss, is vakkundig en hartelijk....
2018
Het was een hectisch jaar voor Jan en Claudia Sobecki in dit restaurantpand waar ooit Nico en Sonja Boreas schitterden. Nieuw binnenkomen op 20 in de Lekker Top-100, twee Michelinsterren tegelijk en allerwegen lof voor de keuken en de bediening. Daar kunnen we nu een schepje bovenop doen: Tribeca is...
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | (lunch) 12:00 - 13:30 (diner) 18:30 - 21:30 |
Donderdag: | (lunch) 12:00 - 13:30 (diner) 18:30 - 21:30 |
Vrijdag: | (lunch) 12:00 - 13:30 (diner) 19:00 - 21:30 |
Zaterdag: | (lunch) 12:00 - 13:30 (diner) 19:00 - 21:30 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner