Ratatouille Food & Wine
Haarlem, Noord-HollandFrans
In een chique, warm ingericht pand aan het Spaarne biedt Ratatouille in Haarlem een rijke ervaring. Chef Jozua Jaring presenteert verfijnde gerechten zoals zeebaars-tartaar en Wagyu-entrecote, gecombineerd met een indrukwekkende wijnselectie. Met hartelijke service en een sfeervol interieur voelt dit restaurant als een mini-uitstapje naar Parijs.
Kenmerken
- Vergaderruimte
- Open keuken
- Privé diner
- Terras
- Wijnproeven
- Aan het water
- Online reserveren
- Reserveren per email
Waarderingen
- Michelin
Reviews
2025
De ontvangst in een voormalig groot pakhuis aan het Spaarne is hartelijk en biedt plaats aan 55 couverts. Een bewuste keus van chef-eigenaar Jozua Jaring. Zo is er volop ruimte, privacy én genoeg tijd voor alle gasten. De sfeervolle tafels zijn verdeeld over drie compartimenten, waarbij het achterste uitkijkt op...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Je loopt het statige pand aan het Spaarne niet snel voorbij, want te herkennen aan de vele bloedrode luiken die de gevel sieren. Eenmaal binnen in de stijlvol ingerichte eetzaal met warme tinten als honing en goud, afgewisseld met zwart en witstoffen meubilair en veel ronde tafels, overvalt je een...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Fraai gelegen aan het Spaarne in Haarlem. Het chique Ratatouille Food & Wine van Jozua Jaring en Marit Oudendijk, gevestigd in een voormalig pakhuis, is een restaurant in de topklasse waar alles gaat zoals het hoort. Formele, vakgerichte bediening, innovatieve gerechten, prachtig servies en gerechten die er uitzien zien als...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
De keuken van chef-kok Jozua Jaring is – zoals ratatouille – een mix van de Franse keuken die eigentijds vertaald wordt, met een goede prijs-kwaliteit in een laagdrempelige omgeving. In dit monumentale pand aan het Spaarne is een prachtzaak neergezet met hoog balkenplafond, plavuizen vloer, afgebikte muren en manshoge culi-foto’s....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Eenmaal voorbij de robuuste rode toogdeur, de glasschuiven én het dikfluwelen tochtgordijn ontvouwt zich in dit monumentale pand een prachtzaak met hoog balkenplafond, gebinten, plavuizenvloer, afgebikte muren en manshoge culi-foto’s. Ook opvallend: jazz uit de speakers en een imposante open keuken, waaruit delicieuse entreehapjes komen als tartelette met cèpes, druif...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2019
In deze voormalige garage aan het Spaarne met authentieke elementen word je (h)eerlijk verrast. Aan royaal geplaatste tafels met goed zittende stoelen wordt de toon al gezet door een viertal zeer smakelijke amuses zoals een gedroogde cilinder van zoete aardappel met mousse van rookspek, ijsbonbon met verveine, langoustinesoep met kerrieschuim...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2018
Je kunt hier kiezen uit twee wijnarrangementen, ‘normaal’ en ‘superieur’ en dat is fijn want je kunt dus zelf bepalen of je wat duurdere wijnen wilt drinken of niet. Het gaat goed, zeg maar rustig heel erg goed met Ratatouille Food & Wine. Uit de keuken van patron-cuisinier Jozua Jaring...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:30 - 21:30 |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Gesloten |
Donderdag: | Diner: 18:00 - 21:30 |
Vrijdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:30 - 21:30 |
Zaterdag: | Lunch: 12:00 - 14:00 Diner: 18:30 - 21:30 |
Meer info
Cuisine:
- Frans
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Vegetarisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner