Sillyfox
Veghel, Noord-BrabantInternationaal
Op 32 meter hoogte in een graansilo biedt Sillyfox een spectaculair uitzicht over Oost-Brabant en innovatieve gerechten. Chef Joppe Sprinkhuizen verrast met smaakvolle creaties zoals langoustine in tom kha-kaisoep en langzaam gegaarde lamsrug. Sillyfox is een unieke plek voor een culinaire ervaring vol originaliteit en perfectie.
Kenmerken
- Vergaderruimte
- Open keuken
- Overnachting
- Privé diner
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
Aangesloten bij
- Jeunes Restaurateurs
Reviews
2025
Een bijzonder restaurant in een al even bijzondere ambiance. We zijn op 32 meter hoogte in een voormalige graansilo, prachtig industrieel erfgoed in bruut beton. De tafels rond de open keuken van patron-cuisinier Joppe Sprinkhuizen bieden een weergaloos uitzicht over Oost-Brabant. We kunnen kiezen uit diverse menu’s, variërend van een...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2024
Patron-cuisinier Joppe Sprinkhuizen kookt letterlijk en figuurlijk op grote hoogte in de ruim honderd jaar oude voormalige graansilo. De moderne loft zit op 32 meter hoogte met fabelachtig uitzicht. Op zomerse dagen is het dakterras en must. Sillybox is de geuzennaam voor anders denken en handelen, vol creativiteit en experiment....
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2023
Patron-cuisinier Joppe Sprinkhuizen betitelt zichzelf als vakidioot, perfectionist en non-conformist. Zijn enthousiasme is aanstekelijk: we zien hem bij aankomst, bij vertrek en ook tussendoor. Intussen bestiert hij de open keuken, waar heerlijke Hollandse gerechten met een moderne twist vandaan komen. We krijgen maar liefst zeven amuses, waarvan vooral de ingelegde...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2022
De bijna veertigjarige chef Joppe Sprinkhuizen heeft wel een heel ronkend reclamebureau in de arm genomen voor zijn website. “SILLYFOX is het restaurant zonder vrees. We durven ver te gaan. Dagen onszelf uit. Steeds opnieuw. Zonder bitter geen zoet. Zonder destructie geen creatie.” Het zijn de woorden waar we aan...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2021
Vorig jaar nieuw opgenomen in deze gids. Chef-kok Joppe Sprinkhuizen, voormalig souschef bij de Treeswijkhoeve in Waalre, kookt hier letterlijk en figuurlijk op grote hoogte. Het mooie, industrieel ingerichte restaurant met prachtige ronde houten tafels is namelijk gevestigd op de top-etage van de monumentale Wiebenga Graansilo. Uit de open keuken...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
2020
Dit mooie industriële restaurant is gevestigd in de monumentale Wiebenga graansilo op de trendy Noordkade in Veghel. Er wordt hier letterlijk en figuurlijk op grote hoogte het uiterste opgezocht door de jonge chef-kok Joppe Sprinkhuizen, voormalig souschef bij De Treeswijkhoeve in Waalre. Ons aperitief genieten we op het prachtige dakterras,...
Benieuwd naar de hele recensie?
Onze recensies zijn alleen te lezen voor leden.
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | Gesloten |
Dinsdag: | Gesloten |
Woensdag: | Lunch: 12:30 - 13:30 Diner: 18:30 - 19:30 |
Donderdag: | Lunch: 12:30 - 13:30 Diner: 18:30 - 19:30 |
Vrijdag: | Lunch: 12:30 - 13:30 Diner: 18:30 - 19:30 |
Zaterdag: | Lunch: 12:30 - 13:30 Diner: 18:30 - 19:30 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
Diëet:
- Vegetarisch
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner
Locatie
5462 EC, Veghel