Tegenover de Stopera (op huisnummer 212) hebben Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot het eerste tafel-loze restaurant van Nederland. Afkomstig uit Bord’Eau, met twee Michelinsterren als bagage, koken ze nu verrukkelijke gerechten voor gasten aan hun bar.

Adres
Amstel 212, Amsterdam Kaart
Contact
020 334 8685 Bellen Zie website
Enkele kenmerken
Chef’s table

Recensie
Superkoks Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlieten Bord’Eau en begonnen tegenover de Stopera hun eigen zaak, simpelweg vernoemd naar het huisnummer. Daar is het nu dringen geblazen want de...
Chefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlieten restaurant Bord’Eau in Amsterdam en openden in januari 2018 in dezelfde stad 212. De keuken staat hier letterlijk centraal. Er kunnen maximaal...

Kenmerken

Kenmerken van: 212

Cuisine
Internationaal

Reservering

Dieet

Maaltijden
Lunch, Diner

Kenmerken
Chef’s table

Openingstijden
zondag Gesloten
maandag Gesloten
dinsdag (lunch) 12:00 - 16:00 (diner) 17:00 - 23:00
woensdag (lunch) 12:00 - 16:00 (diner) 17:00 - 23:00
donderdag (lunch) 12:00 - 16:00 (diner) 17:00 - 23:00
vrijdag (lunch) 12:00 - 16:00 (diner) 17:00 - 23:00
zaterdag (lunch) 12:00 - 16:00 (diner) 17:00 - 23:00

Locatie
Amstel 212, Amsterdam

020 334 8685

info@restaurant-212.com